Címke: turné
Hirdetés
Molnár Zsuzsa 2023.10.24.

Fenyő Miklós életmű turnéval érkezik Győrbe

Fenyő Miklós egy életmű turnéval járja az országot. Az 55 év rock and roll november 11-én Győrben is látható és hallható lesz, az Egyetemi Csarnokban. Ennek kapcsán kereste meg Molnár Zsuzsa Mr. Rock and Rollt telefonon.

MTI 2023.02.20.

Tavasszal turnéra indul a Nox zenekar

Tízállomásos országos turnéra indul márciusban a Nox. A magyar népzenét modern elemekkel ötvöző csapat tavaly tért vissza a színpadra 13 év szünet után.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.24.

Újra úton – telefonon értük utol a Győri Balett vezetőjét

Erdélyben turnézik a Győri Balett. A társulat múlt szerdán kelt útra, május 29-ig pedig 7 helyszínen, nyolc előadáson lépnek fel. Mi épp egy pihenő napon értük utol őket, a vezetőt arról kérdeztük, hogy hogyan tudnak feltöltődni, és mit tartogat számukra még az előttük álló időszak.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.18.

A Romance-al tér vissza Erdélybe a Győri Balett

Romance című darabjával tér vissza Erdélybe a Győri Balett. A társulat szerdán kelt útra, május 19-e és 29-e között pedig 7 helyszínen, nyolc előadáson lépnek fel Velekei László tanítványai. Többek között Kolozsváron, Brassóban és Győr vadonatúj testvérvárosában, Csíkszeredában is szerepel a balett, amely számára mindig nagy megtiszteltetés, ha a határon túl mutatkozhat be, ráadásul többnyire magyarlakta városok színpadain. Az indulás előtt a társulat igazgatója azt mondta, szeretnék újra meghódítani az erdélyi közönséget.

Hirdetés