Hirdetés
Címke: tudás
Hirdetés
Győr+ 2022.04.25.

Gyakorlati tudást kínálnak az SZE duális képzései

Hosszú távra is megalapozhatják jövőjüket azok a fiatalok, akik jelentkeznek a győri Széchenyi István Egyetem duális képzéseire, amelyek az elméleti oktatás mellett valós ipari környezetben megszerzett munkatapasztalatot kínálnak. A hallgatók a diploma megszerzése után már kellő tapasztalattal, sokszor pedig konkrét állásajánlattal kezdhetik karrierjüket. Jelentkezni április 30-ig lehet.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.22.

Baross iskola: 125 éve a szakképzésben

Az idén 125 éves Baross Gábor Iskola Győr egyik legrégebbi oktatási intézménye, egy olyan iskola, amely ma is folyamatosan biztosítja a jól képzett szakembereket nem csak a város, de az egész régió számára. Ez hangzott el pénteken, a Közgazdasági Technikum ünnepségén. A rendezvényen dr. Pergel Elza alpolgármester köszöntőjében kiemelte, a Barossban nem csak oktatják, nevelik is a diákokat, akik később megállják a helyüket az életben. A Győri Szakképzési Centrum kancellárja személyes hangvételű beszéddel üdvözölte a születésnapos iskolát.

Győr+ 2022.03.31.

Segítik a diákok pénzügyi oktatását

Elsőként a győri Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája lett Országos Bank Velem Tudáscsere Központ Iskola. A cél a diákok pénzügyi szemléletformálása.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat