Címke: tóparty
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.07.29.

Ismét felejthetetlenre sikerült a Tóparty!

Alighanem az idei Tóparty-t sem felejtik el azok, akik szombaton kilátogattak az Adyvárosi tó környékére. Fiatalok, idősek, egész családok használták ki a jó időt, a gazdag és ingyenes programkínálatot.

Győr+ 2023.07.28.

Ha szombat, akkor mindenkit vár a Tóparty!

Sztárparádéval érkezik szombaton a Tóparty! Ahogy arról a héten már beszámoltunk, egy év után ismét megtelik élettel az amúgy is rendkívül népszerű adyvárosi tó és környéke.

Molnár Zsuzsanna 2023.07.26.

Fúvós ébresztő a Tóparty napján

Július 29-én, a Tóparty családi rendezvény napján a Téti Fúvószenekar ébreszti Adyváros lakóit, ők vezetik fel az egész napos programsorozatot.

Farkas Mónika 2023.07.26.

Tóparty az LGT Emlékzenekarral

Idén is várják a családokat a július 29-i Adyvárosi Tópartyra! A szervezők egész napos színes és izgalmas programokkal készülnek, a Győr+ Rádió stábja a helyszínen délelőtt 10 órától várja a kicsiket és nagyokat. Késő délután fellép az LGT Emlékzenekar, és a hivatalos megnyitót követően megkezdődik a Szenes Iván koncertest.

Bajzát Zsuzsi 2022.07.30.

Örökzöld slágerek, igazi sztárparádé az Adyvárosi Családi Napon

Ha milliók nem is, de többezren énekelték ma a dalokat az Adyvárosi Családi Nap programján, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talált magának izgalmakat a Szenes Iván Parkban és annak környékén. A legendás dalszövegíró slágereit többek között az Apostol Zenekarral, Kocsis Tiborral, Opicz Barbival, és Binhkyvel együtt dúdolta a szép számú közönség.

Hirdetés