Címke: tóparty
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.07.30.

Örökzöld slágerek, igazi sztárparádé az Adyvárosi Családi Napon

Ha milliók nem is, de többezren énekelték ma a dalokat az Adyvárosi Családi Nap programján, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talált magának izgalmakat a Szenes Iván Parkban és annak környékén. A legendás dalszövegíró slágereit többek között az Apostol Zenekarral, Kocsis Tiborral, Opicz Barbival, és Binhkyvel együtt dúdolta a szép számú közönség.

Bajzát Zsuzsi 2022.07.30.

A jó hangulat még az esőfelhőket is elkergette

Egy emberként mozdult meg a tömeg, amikor végre elállt az eső, és megnyitotta kapuit az Adoyvárosi Családi nap. A gyerekek azonnal birtokba vették a játékokat, amiket mint eddig mindig, természetesen most is ingyenesen használhat bárki, aki ellátogat a Szenes Iván Parkba. A kora délután esőelkergető dalokat, és persze sok-sok önfeledt kacagást is tartogatott.

Győr+ 2022.07.30.

Csúszik, de megtartják az Adyvárosi Családi napot

Az időjárás miatt változik a program, de délutánra eláll az eső, így a programok jó részét megtartják - jelentette be Radnóti Ákos, a körzet képviselője, Győr alpolgármestere.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.29.

Fergeteges lesz az adyvárosi családi nap!

Rendkívül színvonalasnak ígérkezik az idei Adyvárosi Tóparty, ami ezúttal már Adyvárosi Családi Nap néven vár minden korosztályt szombaton, egész nap.

Győr+ 2021.08.01.

Hatalmas siker volt a VII. adyvárosi Tóparty!

Az időjárás is kegyeibe fogadta a szombati VII. adyvárosi Tópartyt, amelyre rengetegen látogattak el a nap folyamán. A rendezvény este nagyszabású Szenes Iván emlékkoncerttel zárult, ahol sztárfellépők szórakoztatták a győri közönséget.

Győr+ 2021.07.31.

Megkezdődött a VII. adyvárosi Tóparty!

Egész nap ingyenes programok várják az érdeklődőket. Fontos, hogy a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Mutatjuk a kínálatot!

Hirdetés