Hirdetés
Címke: tömegközlekedés
Hirdetés
MTI 2022.08.05.

Zöldebb lesz a közösségi közlekedés

Környezetkímélő, klímasemleges elektromos BYD típusú autóbuszokkal gyarapodott a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. autóbuszparkja, a tíz új, hazai gyártmányú járművet pénteken adták át a társaság telephelyén. Győrbe is érkeznek majd ilyen buszok.

MTI 2022.07.25.

Sztrájkot tart a Lufthansa földi személyzete

Figyelmeztető sztrájkot tart a Lufthansa földi kiszolgáló személyzete a szakszervezet felhívására szerdán, a légitársaság utasainak fokozott járattörlésekre és késésekre kell felkészülniük.

Győr+ 2022.07.15.

Visszatérnek a retró vonatok a Balatonra

Július 16-án és 17-én a korábbi évek sikere után, visszatérnek a retró vonatok a Balaton partjára. A rendezvény fő újdonságaként a 29-es vonal mellett számos Keszthely és Tapolca közötti, valamint egyes Szombathelyig közlekedő személyvonatok is alkalmi összeállítással járnak.

Győr+ 2022.07.11.

Korlátozásokkal, de újraindult a vasúti forgalom

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon Biatorbágy és Herceghalom között a vasárnap hajnali balesetben kisiklott teherkocsikat beemelték, az egyik pályatestet helyreállították, átadták a vonatforgalom számára. Ennek eredményeként hétfő este újraindulhat egyelőre csak egy vágányon, sebesség- és menetrendi korlátozásokkal a nemzetközi vonatközlekedés. A másik pálya helyreállítása és a forgalomnak való visszaadása kedden reggel várható.

Győr+ 2022.06.15.

Jöhet a nagyon olcsó tömegközlekedési bérlet

A kormány megvizsgálja a németországi helyi és regionális közösségi közlekedésben alkalmazott kedvezményes, úgynevezett kilenceurós bérlet intézményét - mondta Palkovics László szerdán Berlinben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat