Címke: tojás
Hirdetés
MTI 2023.03.30.

Nem lesz hiány tojásból a következő napokban sem

Nem lesz hiány tojásból a következő napokban sem, de a húsvéti szükségletet még nem fedezi teljes mértékben a belföldi termelés - mondta az MTI megkeresésére a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének (MTTSz) alelnöke.

Győr+ 2022.12.02.

A tojásfogyasztás előnyei

A tojás talán az egyik legalapvetőbb élelmiszer, de nem csak sokszínű elkészítési módja miatt lehet jó, ha sokat fogyasztunk belőle, egészségügyi előnyökkel is jár.

MTI | Fotó: Pixabay 2022.11.11.

Termelők: tojáshiány alakulhat ki

A termelők teljes erővel dolgozva mindent megtesznek, hogy legyen elég tojás karácsonyra, de az árstop miatt hosszabb távon nem lehet kizárni az ellátási hiányt - közölte az MTI-vel pénteken a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége.

Kárpát Zsolt 2022.11.03.

Meddig drágul a tojás?

Jelentősen megdrágult a tojás, mint minden élelmiszer az elmúlt időszakban. Azonban a mostani ár stabilizálódhat, mondta el a Győr+ Médiának Dr. Kertész Tamás az egyik legnagyobb tojás termelő cég tulajdonos–ügyvezetője.

MTI 2022.10.13.

Továbbra sincs hiány tojásból

Továbbra sincs hiány tojásból, és a drágulás ellenére az alapvető élelmiszerek közül még mindig ez az egyik legolcsóbb - hangsúlyozta a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Magyar Tojásszövetség) közleményében.

Kárpát Zsolt 2022.03.27.

Idén is hatalmas érdeklődés övezte a Hímestojás napját

Ebben az esztendőben is igazi húsvéti kavalkádra hívta az érdeklődőket a Generációk Háza. A Tavaszi Fesztivál keretében a Győr Projekt Kft. megbízásával került sor a Hímestojás kiállításra és vásárra, amelyre nagyon sokan voltak kíváncsiak.

MTI 2022.03.18.

Lesz elegendő hazai tojás húsvétra

Húsvétra 55 forint körül alakulhat a tojás fogyasztói átlagára, a hazai termelők képesek kielégíteni az ilyenkor megnövekvő igényeket is - derül ki az Agroinform elemzéséből.

Hirdetés