Címke: termékvisszahívás
Hirdetés
MTI 2023.11.23.

Nébih: marhahúst hívott vissza a Metro

Friss marhalábszárat, marhahátszínt és marharostélyost hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. a megengedettnél magasabb PFOS (perfluor-oktánszulfonsav) szint miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

Győr+ 2023.10.21.

Sajtot hív vissza az Auchan

Az Auchan visszahívta Morbier Pdo sajtját, mert abban Escherichia coli baktérium lehet jelen - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Győr+ 2023.10.04.

Népszerű mézes puszedlit hívtak vissza

Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt az Urban Édesipari Kft. többféle Coop mézes puszedlit hívott vissza a forgalomból - hívta fel a figyelmet a NÉBIH.

MTI 2023.09.07.

Puffasztott rizsszeletet hívtak vissza a boltokból

Visszahívta a forgalomból a Coop - Jó nekem! puffasztott rizsszeletet a gyártó Planta Medicia Kft. - közölte az MTI-vel szerdán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Győr+ 2023.08.09.

Büdös a kuszkusz, visszahívja a SPAR

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahív egy kuszkusz-terméket az avas szaga miatt. Az 500 grammos kiszerelésű SPAR NATUR PUR Bio kuszkuszt a forgalomból is kivonják – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) a honlapján.

MTI 2023.08.05.

Puffasztott rizskorongot hívott vissza a dm

Visszahívta a forgalomból a "dmBio málnás puffasztott rizskorongok, 8 hónapos kortól, 35 g" elnevezésű terméket a dm-drogerie markt Kft. határérték feletti aflatoxin tartalom lehetséges előfordulása miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-vel.

MTI 2023.07.11.

Gabonapelyhet hívtak vissza a Pennyből

Nem jelölt szójaallergén miatt visszahívta a forgalomból a FREE Csokoládé ízű gluténmentes extrudált gabonapelyhet a Vincze és Tsa Kft. - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

MTI 2023.07.06.

Népszerű terméket hívott vissza a Penny

A Penny-Market Kft. visszahívja a forgalomból a Dárdás főtt, füstölt, gyorspácolt, 300 gramm kiszerelésű császárszalonnát nem jelölt szója allergén miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön

Hirdetés