Címke: tenisz
Hirdetés
Pécskai István 2023.10.12.

A negyeddöntőben ért véget Marozsán nagy menetelése

Marozsán Fábián búcsúzott a csütörtöki negyeddöntőben a 8,8 millió dollár (3,3 milliárd forint) összdíjazású keménypályás sanghaji férfi tenisztornán. A volt győri teniszező a legjobb nyolc között 4:6, 6:1, 6:3-ra kapott ki a lengyel Hubert Hurkacztól.

Pécskai István 2023.10.10.

Teniszcsoda! Top 10-es játékost vert a volt győri Marozsán

Marozsán Fábián szenzációs formában teniszezik a sanghaji ATP 1000-es tornán. A háromszoros Grand Slam-döntős, a világranglista kilencedik helyén álló Casper Ruud sem tudta megállítani a 24 éves magyar játékost, aki korábban Győrben teniszezett.

Pécskai István 2023.10.04.

Marozsán továbbjutott Sanghajban

A korábban Győrben teniszező, és a világranglista 2. Carlos Alcarazt legyőző Marozsán Fábián sikerrel vette az első fordulót a 8,8 millió dollár (3,2 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás tornán.

Mireider Máté 2023.08.30.

Tizennégy szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul a Rába ETO SE

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tradicionális név új klubként éled újjá Győrben: a Rába ETO Sport Egyesület 14 szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul. A következő időszakban egy "óriásklubot" szeretnének létrehozni, akár több ezer sportolóval.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.18.

Szeniorok között is a legszuperebb

Ha valaki azt mondja Győrben, hogy tenisz, a sok kiválóság és legendás edző között Szombati-Serfőző Eszter neve is biztosan felmerül. Szívügye az utánpótlás nevelés, de mellette szenior sportolóként a saját életében is egymást érik a teniszsikerek. Eredményeire családja, így kislánya, Johanna is borzasztó büszke.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.14.

Marozsán Fábián: feszített a tempó, de jó Győrben, jó itthon!

Háromszoros címvédők a Somogyi Elektronic-GYAC szuperligás srácai, akik a héten is fantasztikusan meneteltek az idei összecsapáson, hála olyan kiválóságoknak mint például Marozsán Fábián. A hétvége tartogat még izgalmakat, de Fábi a győri mérkőzése után örömmel adott interjút portálunknak.

Hirdetés