Címke: TEK
Hirdetés
MTI 2023.09.21.

Körözték az esztergomi robbantót, zavart elméjű férfi lehetett

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerda éjjel.

Győr+ 2023.01.27.

Lamborghiniből a vádlottak padjára ül a „sajtkirály” – VIDEÓ!

Több mint 5 milliárd forint áfát csalt el egy bűnszervezet, amelynek tagjaival és segítőivel, összesen 29 emberrel szemben emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség. A szervezet győri vezetője a COVID-járvány idején „jótevőként” tűnt fel azzal, hogy adományozás céljából luxusautókkal szállított maszkokat. Mára viszont – az ügyészség előtt is – adócsalóként vált ismertté.

Győr+ 2022.10.13.

Megyénkben fogták el az osztálytársa megölését emlegető fiatalt

Holnap megölöm az osztálytársam – ezt a bejegyzést írta be tegnap egy anonim felhasználó egy angol nyelvű szélsőjobboldali zárt online csoportba. A TEK a beazonosítást követően azonnal értesítette a - nyomozás lefolytatására jogosult - KR NNI nyomozóit. A rendőrök még este elfogták a 16 éves fiút, aki ellen emberölés előkészülete miatt indult büntetőeljárás.

Győr+ 2021.11.17.

Siófokon készült terrorcselekményre

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a mai napon vádiratot nyújtott be a bíróságra azzal a 22 éves férfival szemben, aki Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmény elkövetésére készült Magyarország területén.

MTI 2021.05.28.

Fogva tartotta élettársát egy férfi Tatabányán

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogtak el egy férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta, fenyegette és fogva tartotta az élettársát Tatabányán - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Hirdetés