Címke: tehetség
Hirdetés
Pécskai István 2023.05.24.

Tehetséges magyarok inspirációs beszélgetése az MCC-ben

Inspirációs beszélgetést tartottak szakemberek részvételével a Mathias Corvinus Collegium (MCC) győri képzési központjában kedden. Az MCC a Highlights of Hungaryvel közösen indított beszélgetéssorozatot, amely során a tehetséges, hazaszerető és kiemelkedő teljesítményt nyújtó magyarokat mutatják be.

Pécskai István 2023.05.18.

Agrármérnöknek tanul az ETO női focistája

Nemcsak remek focista, hanem kitűnő tanuló is Vida Boglárka, az élvonalban szereplő ETO FC Győr női csapatának játékosa. A 19 esztendős futballista a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karára jár, agrármérnöknek tanul. Nem véletlen, hogy ez az álma, a családjából ugyanis az édesapja, valamint a testvére is a mezőgazdaságban tevékenykedik.

J. Kovács Andrea 2023.04.02.

Aki agyagba álmodja a mesét

Színes meseországba csöppen a látogató Horváth Kata szépséges alkotásait csodálva. Minden tárgy egy külön világ, legyen szó bögrékről, tálakról, gyertyatartókról, szappantartókról vagy épp divatékszerekről. Az egyiken egy növény indái, a másikon piciny házikó, a harmadikon horgászó maci, amott meg egy kis róka bűvöli a tekintetet. Szárnyaló fantázia, művészi igényesség és felhőtlen életöröm ötvöződik bennük.

J. Kovács Andrea 2023.02.19.

Jahoda Maja: a Jóisten a tenyerén hordoz

Az 1780-ban épült parasztbarokk ház egyedi hangulatával és bájos udvarával azonnal rabul ejti a látogatót. Pocak, a kíváncsi fekete cica alaposan felmér, majd néhány simogatást engedélyez, aztán elégedetten dagaszt gazdája ölében, végül méltóságteljesen elvonul.

Győr+ 2022.05.16.

Farkas Johanna Dunaújvárosba igazol

Az idei szezon végén szerződése lejártával végleg távozik a Győri Audi ETO KC kötelékéből Farkas Johanna. A fiatal tehetséges irányító a 2021/2022-es szezont kölcsönben töltötte a Dunaújváros együttesénél, nyártól pedig végleg a Kohász játékosa lesz.

Ficsór Dávid 2022.02.28.

Megtették az első (tánc)lépéseket a táncos karrier felé

Balett-termi képesítő vizsgát rendeztek hétfőn a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium, Technikum és Kollégium végzős diákjainak. Nyolc klasszikus balett és öt kortárs-modern táncos adott számot az elmúlt években szerzett tudásáról. Derczó Tibor, az intézmény igazgatója a Győr+ Médiának azt mondta, a táncművész tagozat egyik legfontosabb eseménye a termi képesítő vizsga, mely jeles vizsgabizottság előtt zajlott a hét első napján.

Hirdetés