Címke: tárlat
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.08.26.

Tárlat a kiegyezésről

Elgondolkodtató kamaratárlatra várják a történelem iránt érdeklődőket, köztük elsősorban az iskolásokat a Borsos-házban. A kényszerpálya vagy lehetőség című kiállítás a 155 éve történt kiegyezésnek állít emléket.

Győr+ 2022.08.15.

Alkotó nyugdíjasokat várnak

A győri önkormányzat Idősügyi tanácsa, a megyei Pannon Nyugdíjas Egyesület és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület nyugdíjasok alkotásait várja, amelyekből kiállítást rendeznek.

MTI 2022.05.18.

Győrben is népszerűsítik az üvegművészetet

A magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai. A érdeklődők Győrben, Pannonhalmán, Budapesten és Szentendrén is sokszínű tárlatokon, szakmai konferenciákon, valamint workshopokon vehetnek részt.

Ficsór Dávid 2022.03.23.

Győri természeti kincsek a molinókon

Győri Természeti Kincskereső címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. A tárlatot a Reflex Környezetvédő Egyesület és az egyetem Barsi Ernő Szakkollégiuma szervezte azzal a céllal, hogy felhívja a győriek figyelmét a városban rejlő természeti kincsekre, úgy, hogy az itt élőket is bevonja azok keresésébe. Húsz helyi érték kapott helyet a molinókon, többek között a keddi közgyűlésen védetté nyilvánított Püspökerdő és a szentiváni tölgyes is.

Földvári Gabriella 2022.02.12.

Söralátéttől az ikonig

Három évtizede, az akkor szárnyát bontogató Szalkai Károly festőművész grafikai kiállításával nyílt meg a (VOKE) Arany János Művelődési Házban, a Szárnyaskerék épületben az Arany Galéria. Az azóta eltelt évek alatt 300 tárlatnak és 400 előadásnak adott helyet a művelődési ház.

Győr+ 2021.11.10.

Különleges tárlat a Széchenyi István Egyetemen

Különleges tárlat látogatható a Széchenyi István Egyetem Apácai Karán, Győrben a Liszt Ferenc utca 42. szám alatt. Fülöp Péter tanár, költő, fotográfus, Szén Rajz Ok című fotográfiái láthatók a tárlaton.

Ficsór Dávid 2021.10.13.

Rendhagyó tárlat a 40. évfordulóra

Plusz mínusz 40 címmel nyílt kiállítás a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium egykori és jelenlegi képzőművész tanárainak alkotásaiból.

Győr+ 2021.08.30.

Győr megyei őszi tárlat

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet Győrött, valamint a Győri-, Téti és Pannonhalmi járásban élő vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára.

Hirdetés