Címke: tankolás
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.03.02.

Tartósan csökkenhetnek az üzemanyagárak

Szinte egész februárban csökkentek a hazai üzemanyagárak, és úgy tűnik, hogy ez a trend márciusban tovább folytatódik. A benzin nagykereskedelmi ára szerdán bruttó 3 forinttal csökkent, a gázolaj ára a hét közepén nem változik. Így figyelembe véve az aktuális átlagárakat a 95-ös benzinért 610, míg a gázolajért 618 forintot kell fizetni literenként.

Szöveg és fotó: GYHG 2023.02.18.

Védelem eső és szél ellen tankoláskor

Dolgozói kérésre szakszerűen befedték a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központjában a telepi üzemanyagkutat, így a gépkocsivezetők és rakodógép-kezelők immár nincsenek kitéve a napi tankolás során az időjárás viszontagságainak. A beruházás több ütemben valósult meg, elsőként a vázszerkezetet építették meg, utána rögzítették a tetőelemet, majd felszerelték az oldalfalakat is.

Kárpát Zsolt 2023.01.14.

Csökkennek az üzemanyagárak

Péntektől ismét csökkentek a hazai üzemanyagárak. A benzinért átlagosan 4 forinttal, míg a gázolajért 9 forinttal kell kevesebbet fizetni.

Szigeti Sándor | Fotó: Ács Tamás 2022.12.07.

Már az új árakon tankolunk

Aki tehette, kivárta a sort és szerencséje is volt, tegnap este tizenegyig még tankolhatott hatósági áras üzemanyagot Győrben. A kutakon ezután átírták az ártáblákat.

Ficsór Dávid 2022.08.09.

Tovább gyűrűzik az üzemanyaghiány

Már száz körül van az országban azoknak a benzinkutaknak a száma, ahol egyáltalán nem lehet tankolni az üzemanyaghiány miatt. A legnagyobb üzemeltető cégek pedig különböző korlátozásokat vezettek be. A MOL kutakon egy nap egyszer lehet tankolni 50 litert, az OMV-nél is legfeljebb 50 liter tölthető, a Shell töltőállomásokon 80 ezer forintért lehet üzemanyagot vásárolni.

Győr+ / MTI 2022.05.27.

A győri benzinkutakon is életbe léptek az új szabályok

A győri töltőállomásokon is életbe lépett az új szabályozás: csak magyar rendszámú gépjárművel vásárolható hatósági áras üzemanyag. A gyakorlati tudnivalók között a MOL segít eligazodni.

Hirdetés