Címke: tábor
Hirdetés
Győr+ 2023.08.17.

Töretlen sikere van a győrszemerei tűzoltó tábornak

Győrszemere Község Tűzoltó Egyesülete idén nyáron is megszervezte a már évek óta sikeres egyhetes napközis tűzoltó tábort. 102 gyermek vett részt az idei táborban, az óvodás korosztálytól kezdve a felső tagozatos diákokig. A részvevőket minden nap valamilyen izgalmas és hasznos program várta a hét során.

Győr+ 2023.08.15.

A győri egyetem adott otthont a rádióamatőrök nemzetközi táborának

A világ 27 országából közel 120 fiatal vett részt a győri Széchenyi István Egyetemen augusztus 5. és 12. között megrendezett Fiatal Rádióamatőrök Nyári Táborában (YOTA), melynek célja a rádióamatőr-sport jövőjének biztosítása volt. A program a szakmai fejlődésen túl kiváló alkalmat nyújtott a nemzetközi kapcsolatok építésére és kultúrákon átívelő barátságok kialakítására is. A közösség meghatározó szereplője a Széchenyi-egyetem rádióklubja is, amely fontos szerepet játszik a rádióamatőrök legújabb generációjának kinevelésében.

Földvári Gabriella 2023.08.07.

Festészeti tábor és workshopok Vajda Noémi festőművésszel

A nyári szünet tartalmas és hasznos ugyanakkor feltöltődést és pihenést biztosító megszervezése kihívást jelent a legtöbb gyakorló szülő számára. Vajda Noémi festőművész és művészpedagógus ehhez nyújtott minőségi foglalkozásokat ezen a nyáron két kurzus alkalmával azon gyermekek számára, akik – őt idézve – úgy gondolják, hogy „az egyre inkább digitalizálódó világunkban szükségünk van az elektronikus eszközök átmeneti mellőzésére és arra, hogy visszatérjünk a matériához.”

Győr+ 2023.07.31.

A barátságról szólt a Kacifántos tábor

Idén már 7. alkalommal rendezték meg az Egy a Világunk Alapítvány által életre hívott, egyhetes Kacifántos tábort. Az országos szinten is egyedülálló programsorozat lényege, hogy súlyosan, halmozottan sérült gyerekek és ép fiatalok egy hetet töltenek el együtt.

Herkely Ákos 2023.07.17.

Magunk közt: ilyen lett a Generációk Háza!

Kokas Éva igazgató feleleveníti a múltat amikor még együtt volt a Gyermekek Háza és a Vaskakas Bábszínház. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Kívülről, belülről megújult a bázis, új funkciók, nyílászárók, lift és rengeteg fejlesztés teszi jobbá, felhasználóbarátabbá az intézményt és annak szolgáltatásait.

Szöveg és fotó: MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred/Facebook 2023.07.08.

Tábori élmények egy 13 éves fiú tollából

Június 30-án zárult a MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred idei első honvédelmi tábora. A hét folyamán rengeteg program, izgalom, élmény várta az ideérkező 12-15 éves fiatalokat.

Győr+ 2023.07.06.

Rászoruló gyerekek a Győr+ Médiánál

Különleges vendégei voltak hétfőn a Győr+ Médiának. A Család-és Gyermekjóléti Központ nyári táborának csoportja látogatta meg szerkesztőségünket.

Hirdetés