Címke: születésnap
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.09.22.

Szépkorú könyvtárost köszöntöttek

Kedves összejövetel helyszíne volt a Bezerédj-kastély csütörtök délután. Galgóczi Károlyné Horváth Gabriellát köszöntötték, aki tegnap ünnepelte 90. születésnapját.

Németh Boglárka 2023.09.06.

Születésnapos az állatkert egyik gibbonja, Gyurci

27 éves lett a Győri Állatkert bóbitás gibbonja, Gyurci. A majmot még az állatkert igazgatója, Dr. Andréka György hozta a győri állatkertbe, hiszen korábban Budapesten ő nevelte, mivel anyja elfordult tőle.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.07.24.

90 év, 59 év házasság, igazi „Családi” születésnap

Dr. Szálasy László köszöntötte hétfőn a 90. születésnapját ünneplő Családi Róbertet, aki Orbán Viktor és Dr. Dézsi Csaba András jókívánságait vitte magával a Földes Gábor utca 35/B. 9. emeletére.

Pécskai István 2023.06.15.

Laci bácsi 95 évesen tornázással tartja magát formában

Kilencvenöt éves lett Domonkos László, akit ez alkalomból Radnóti Ákos alpolgármester és Adyváros önkormányzati képviselője köszöntött a szépkorú férfi Ifjúság körúti panellakásában. Laci bácsi évtizedeken keresztül dolgozott testnevelő tanárként, és különböző sportágak edzőjeként, vezetőjeként. A sport mindig is központi szerepet játszott az életében.

Havassy Anna Katalin 2023.05.21.

Isten éltesse a rock and roll magyar királynőjét!

Hölgyek esetében mindig kissé bajos a születésnapokat emlegetni, viszont ha szeretettel és tisztelettel tesszük, akkor bocsánatos bűn az évet is megemlíteni. Dollyról, a rock and roll magyar királynőjéről pedig, hogy is lehetne máshogy írni, mint a legnagyobb szeretettel és tisztelettel, a 75. születésnapján is!

Nagy Roland 2023.05.13.

Görbicz: Olyan tehetségeket nevelnénk, akik még nálam is jobbak

Kerek születésnapot, pontosan a negyvenediket ünnepli május 13-án a kézilabda történetének leghíresebb 13-asa. Görbicz Anita, az Audi ETO KC korábbi világklasszis játékosa, a klub jelenlegi elnöke elképesztően eredményes pályafutást tudhat maga mögött, amely nemcsak a sikerekről, hanem a kudarcokról, azok feldolgozásáról is szólt. „Aki Görbiczet látta játszani, mindent látott” – szokták mondani a kézilabda-szurkolók, hiszen a játék szépsége éveken keresztül egyet jelentett Anitával. A világ legjobbjának is megválasztott irányító visszavonulása után is maradt szeretett sportága mellett: vezetőként azon dolgozik, hogy a zöld-fehér klub hozzá hasonló tehetségeket neveljen ki.

Győr+ 2023.05.11.

Boldog születésnapot, Kolos!

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része annak a győri kisfiúnak, akit a Győri-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai köszöntöttek fel a nagy napon!

Nagy Roland 2023.05.10.

A születésnapos Görbicz Anita a Spílerben

Kerek születésnapot, pontosan a negyvenediket ünnepli május 13-án, a kézilabda történetének leghíresebb 13-asa. Görbicz Anita az Audi ETO KC korábbi világklasszis játékosa, a klub jelenlegi elnöke elképesztően eredményes pályafutást tudhat maga mögött, amely nem csak a sikerekről, hanem a kudarcokról, azok feldolgozásáról is szólt.

Hirdetés