Hirdetés
Címke: születésnap
Hirdetés
Pécskai István 2022.05.13.

Isten éltessen sokáig, Anita!

Ma ünnepli 39. születésnapját Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC legendás egykori játékosa, jelenlegi elnöke. A korábbi kiváló kézilabdázót a Győr+ Média szerkesztősége is felköszöntötte telefonon.

Farkas Mónika 2022.05.08.

Isten éltesse, Maestro!

Berkes 70! Eltelt egy újabb év, kerek születésnapi évfordulóján köszöntjük a Győri Filharmonikus Zenekar művészeti vezetőjét, Berkes Kálmánt. Tavaly beszélgetésünk kiindulópontja a járványügyi helyzet volt, idén is innen indítunk, mert mindig bebizonyosodik, hogy az egészségnél nincs fontosabb.

Szigeti Sándor 2022.03.21.

Felhívtuk a szülinapost: Isten éltesse Csay Renátát!

Ma ünnepli születésnapját minden idők legeredményesebb maraton kajakosa, Csay Renáta. A hússzoros világbajnok győri ikont mi is felköszöntöttük a nagy napon. A beszélgetés végén a klasszis fontos dolgot osztott meg velünk a jövőjével kapcsolatban.

JKA 2022.03.19.

Tíz éves a Mobilis

Tíz évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ. A születésnapot színes programokkal, tortával és egy okos park megnyitásával tették emlékezetessé a szervezők. Utóbbit azonnal birtokba is vették a gyerekek.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.16.

80 éves az ETO-elnök, aki csodát tett Győrben

Március 15-én ünnepelte 80. születésnapját a győri labdarúgósport egyik legkiemelkedőbb alakja, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi elnökségi tagja. Szániel János ügyvezető elnöki munkássága idején élte át legsikeresebb korszakát a Rába ETO, volt elnöke a labdarúgóligának, tagja a szövetség elnökségének és az olimpiai bizottságnak is.

Németh Boglárka 2022.01.05.

70 éves dr. Schmidt Péter

Dr. Schmidt Péter, gyermekgyógyász főorvos tiszteletére tartottak szentmisét kedd este a Győr-szigeti Szent Rókus templomban.

Pécskai István 2022.01.03.

53 éves lett Michael Schumacher, a Forma–1 legendája

Michael Schumacher, a Forma–1 ikonikus alakja ma töltötte be az 53. születésnapját. A hétszeres világbajnok német klasszist máig minden idők (egyik) legjobb versenyzőjeként tartják számon.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat