Hirdetés
Címke: színes
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.12.01.

Megtörténik a csoda

A legnagyobb hazai távközlési szolgáltató kampányában idén a törődés és a személyes találkozás fontosságára hívja fel a figyelmet az ünnep közeledtével, nem is akárhogyan.

Győr+ 2021.10.13.

Rekordnézettséggel indult a Netflix új sorozata

Rekordnézettséget ért el a Nyerd meg az életed (Squid Game) című új dél-koreai Netflix-sorozat bemutatása első hónapjában - számolt be róla a deadline.com ágazati portál.

Tóth Vivien 2021.10.12.

Bátran lehetsz macskás nő!

A macskás nő sztereotípiája számos filmben, regényben, vagy humoros színdarabban szerepet kapott az elmúlt idők során. Előszeretettel aggatják rá a macskatulajdonos hölgyekre ezt a jelzőt, akik több doromboló négylábúval osztják meg otthonukat. A jó hír, hogy ez a mítosz megdőlni látszik, és az hogy macskát tartasz, számos pozitív hatással lehet az életedre.

Németh Boglárka 2021.10.07.

Rungve is megérkezett az elefántházba

Újabb taggal bővült a Győri Xantus János Állatkert elefántháza. Rungve, aki a németországi Magdeburgból érkezett a városba, negyedikként vehette birtokba a nyáron átadott elefánt rezidenciát.

Ihász Nóra 2021.07.03.

Filléres szépségtrükk: kávézacc a narancsbőr ellen

A tudomány még nem foglalt egyértelmű álláspontot arról, hogy a kávézacc valóban hatékonyan veszi-e fel a harcot a narancsbőr ellen, ám a közösségi médiában egyre többen posztolnak olyan videót, amelyben házi készítésű, kávézaccos testradírjukat mutatják be, ígérve: hatásos a praktika.

MTI 2021.06.28.

Undorító ételeket mutatnak be egy múzeumban

A világ legundorítóbb ételeit mutatja be egy berlini múzeum: a "különlegességek" között van békából készült smoothie, rántott tehéntőgy és egy német specialitás, az atkák emésztőnedveivel érlelt úgynevezett atkasajt.

Hajba Ferenc 2021.05.31.

Minek nevezzelek?

Tíz éve a legtöbb szülő a Hanna nevet adja leánygyermekének. A fiúknál 2001 óta a Bence vezeti a névsort.

Földvári Gabriella 2021.04.29.

A magyar film 120. évfordulóját ünnepeljük

A 120 éves magyar filmet ünneplő programsorozat nyitányaként a Nemzeti Filmintézet megrendezi a magyar film napját, április 30-án, a jeles nap 120. évfordulóján, amikor bemutatták Zsitkovszky Béla és Pekár Gyula alkotását, A táncz-ot.

MTI 2021.02.21.

Egyedül kelt át az óceánon a 21 éves nő

Az észak-yorkshire-i Jasmine Harrison úszásoktató decemberben indult el a 4828 kilométeres útra a Kanári-szigeteki La Gomerából. A 70 napos, háromórás és 48 perces út végén szombaton kötött ki Antigua szigetén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat