Címke: színes
Hirdetés
Ihász Nóra 2022.09.22.

Éppen 28 éve volt a Jóbarátok premierje – 5 tény, amiért ma is imádjuk

Biztosra tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül: a Jóbarátokat bármikor és bármennyiszer szívesen újranézem. A kultsorozat rajongóinak jeles nap a mai: éppen 28 évvel ezelőtt, 1994. szeptember 22-én jött ki az első rész az Egyesült Államokban. Azóta is megunhatatlanul csendül fel az „I'll be there for you” intro… Miért is szeretjük még ma is? Ennek ezer oka lehet, ebből hoztam most ötöt.

Győr+ 2022.03.14.

Ma van a Pí világnapja

Több legenda is kering a Pí-ről. A pontos számsor kiszámolása becslések szerint 158 ezer évbe telne.

mti 2021.12.14.

Elárverezik a világ első SMS-ét

Digitális műtárgyként bocsátják árverésre a világ első rövid szöveges üzenetét (SMS-ét) december 21-én a franciaországi Aguttes aukciósház online árverésén.

Farkas Mónika 2021.12.01.

Megtörténik a csoda

A legnagyobb hazai távközlési szolgáltató kampányában idén a törődés és a személyes találkozás fontosságára hívja fel a figyelmet az ünnep közeledtével, nem is akárhogyan.

Győr+ 2021.10.13.

Rekordnézettséggel indult a Netflix új sorozata

Rekordnézettséget ért el a Nyerd meg az életed (Squid Game) című új dél-koreai Netflix-sorozat bemutatása első hónapjában - számolt be róla a deadline.com ágazati portál.

Tóth Vivien 2021.10.12.

Bátran lehetsz macskás nő!

A macskás nő sztereotípiája számos filmben, regényben, vagy humoros színdarabban szerepet kapott az elmúlt idők során. Előszeretettel aggatják rá a macskatulajdonos hölgyekre ezt a jelzőt, akik több doromboló négylábúval osztják meg otthonukat. A jó hír, hogy ez a mítosz megdőlni látszik, és az hogy macskát tartasz, számos pozitív hatással lehet az életedre.

Németh Boglárka 2021.10.07.

Rungve is megérkezett az elefántházba

Újabb taggal bővült a Győri Xantus János Állatkert elefántháza. Rungve, aki a németországi Magdeburgból érkezett a városba, negyedikként vehette birtokba a nyáron átadott elefánt rezidenciát.

Ihász Nóra 2021.07.03.

Filléres szépségtrükk: kávézacc a narancsbőr ellen

A tudomány még nem foglalt egyértelmű álláspontot arról, hogy a kávézacc valóban hatékonyan veszi-e fel a harcot a narancsbőr ellen, ám a közösségi médiában egyre többen posztolnak olyan videót, amelyben házi készítésű, kávézaccos testradírjukat mutatják be, ígérve: hatásos a praktika.

Hirdetés