Címke: szépségápolás
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.05.08.

Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

hirdetés
Győr+ 2022.02.02.

Milyen kozmetikumok kötelezőek télen?

A hideg évszak nemcsak ruhatárunk, hanem a kozmetikumaink számára is a változások időszaka. A hőmérséklet-változások, a kinti hideg és szél, a száraz meleg beltéri levegő további stressz forrásává válik az arc, a test és a haj tekintetében. Tehát itt az ideje, hogy felülvizsgáljuk a kozmetikumokat, és létrehozzuk az optimális téli ápolási rendszert.

Tóth Vivien 2021.12.06.

A legelterjedtebb tévhitek a bőrápolásban

A szépségápolási tanácsok és praktikák tárháza végtelennek tűnik annak, aki személyre szabott tippeket szeretne kapni bőrének ápolásával kapcsolatban. Nem minden esetben a drága kozmetikum a leghatékonyabb, valamint a házi praktikák sem mindig válnak be.

hirdetés
Győr+ 2021.10.11.

6 sminktrend 2021 őszére

2021 őszén a fő divat a karantén idején megszokott minimalista smink és az élénk elemek lassú visszatérése közötti egyensúly lesz. Lássuk, milyen sminkkel leszünk a legdivatosabbak!

Tóth Vivien 2021.09.23.

Így készítsd fel bőrödet az őszi időjárásra

Az ősz beköszöntével a szervezetünk működésében rengeteg tényező változik, ami a bőrünkön is meglátszik. Egyre kevesebb időt töltünk a nap melengető sugarai alatt, ezáltal bőrünk fakóbbá és szárazabbá válik. Ideje búcsút intenünk a könnyű, nyári hidratáló termékeknek, és felkészítenünk bőrünket a hidegebb időjárásra.

Tóth Vivien 2021.09.17.

Ezekkel a trükkökkel leszokhatsz a körömrágásról

A körömrágás azontúl hogy rossz szokás, esztétikailag is kiábrándító látványt nyújt. Járványidőszak idején különösen veszélyes a szánkban turkálni, számos kórokozó kerül a szervezetünkbe általa. Leszokni nem egyszerű erről a kényszercselekvésről, azonban tippjeink segítségével le fogod tudni küzdeni ezt a kellemetlen szokást.

Tóth Vivien 2021.09.15.

Reggeli arcápolási rutin minden bőrtípusra

A reggeli arctisztítás és hidratálás éppen olyan fontos mint az esti. Tévhit, hogy reggel elég langyos vízzel arcot mosni, főleg ha sminkterméket használsz a bőrödre, aminek muszáj egy alapot teremteni. Olyan arcápolási rutint mutatunk be, ami minden bőrtípusnak megfelelő lesz, cserébe a sminked egész nap tart, valamint a bőröd sima és bársonyos lesz.

Tóth Vivien 2021.09.12.

Természetes olajok hajtöredezés ellen

A legtöbb hölgy egészséges és hosszú hajkoronát szeretne, azonban ez nem magától értetődő. A külső hatások, mint a hajformázás, hajfestés, száraz levegő roncsolják a hajvégégeket, amitől a haj töredezett, fakó és fénytelen lesz. Hetente egyszer érdemes természetes olajokkal táplálni a hajad, melyek nem nehezítik el, és még a hajnövesztésben is segítséget nyújtanak.

Ihász Nóra 2021.08.13.

Reneszánszát éli a cukorgyanta

Ősidők óta használják, ám napjainkban van újabb fénykora a teljesen természetes szőrtelenítési módszernek, a cukorgyantának. Legnagyobb előnye, hogy nem allergizál. És mit tudunk róla még? – győri kozmetikust kérdeztünk a témáról.

Hirdetés