Címke: szépség
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.06.02.

Pink és Szóda: A szépség nem csak belülről fakad!

Tagadhatatlan, hogy mi nők szeretünk szépek és csinosak lenni, sokszor azonban szükségünk van egy kis segítségre a tekintetben, hogy mi az ami jól áll nekünk, mi az ami a ruházatot és a sminket tekintve is előnyös.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.03.08.

Nőnek lenni jó, vállalkozóként is!

Nőnapon a kamara sem feledkezett meg a hölgy vállalkozóiról, akiknek ebben az esztendőben is különleges programmal készült az intézmény. A szépségmentor tanácsai után finom sütemények és koktélok édesítették meg a találkozót.

Földvári Gabriella 2022.10.02.

Őszi körömtrendek

Ami talán soha nem megy ki a divatból, azok a lágy nude színek, amelyek bárkinek és bármilyen körömhosszúsághoz jól állnak. Akik pedig az izgalmasabb, feltűnőbb színeket kedvelik, idén ősszel ők sem csalódnak.

Németh Boglárka 2022.05.13.

Ismét győri sminkes az ország élmezőnyében

Thoma Franciska, győri sminkbajnok és kozmetikus mester második lett az Országos Bajnokságon. A sminkes többször lett már az ország legjobbja és állt már az európai dobogó csúcsán is. Thoma Franciska egy éve a Győri Ipartestület elhivatott tagja, amely szerinte egy kiváló közösség, és amelyben a különböző iparosok egymást segítve dolgoznak. A sminkbajnoknak jelenleg 20 tanítványa van, de kozmetikusként is igyekszik fejlődni; júliustól Győrben egyedüliként, egy új ránctalanító kezelést is igénybe lehet nála venni.

Hirdetés