Címke: szenteste
Hirdetés
HAK 2023.11.22.

Ez a népszerű drogéria sem nyit ki szenteste napján

Egyre több cégvezetés dönt úgy, hogy az idei december 24-ét szabadnapnak adja ki dolgozóinak, így szenteste napján nem nyitnak ki. Már az egyik legnépszerűbb drogéria hálózat, a Rossmann is bejelentette: valamennyi üzlete zárva marad az említett vasárnapon.

Győr+ 2023.11.22.

Újabb üzletlánc jelentette be: nem nyit ki december 24-én

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a PENNY 230 magyarországi üzlete. Az ezt megelőző napokban hosszabb nyitvatartással igyekszik megkönnyíteni vásárlói számára a készülődést az üzletlánc - jelezte közleményében a PENNY.

MTI 2023.11.11.

Már van bolt, amelyik bejelentette: nem lesz nyitva szenteste napján

Megszokott, hogy december 24-én még nyitva vannak az üzletek, így akik az utolsó pillanatra hagyták a bevásárlást, még megtehetik, hogy beszerzik az elfelejtett ajándékokat, vagy az ünnepi ételek hozzávalóit. Igaz, hogy korábban zártak az üzletek, mint egyébként, de ez természetes volt. Idén vasárnapra esik szenteste, ami nem jelentene változást, hiszen hazánkban nyitva vannak az üzletek a hét utolsó napján is. Csakhogy idén máshogy lesz. A Lidl már bejelentette: egyetlen üzletük sem nyit ki december 24-én.

Hirdetés