Címke: szenior szalon
Hirdetés
Győr+ 2023.10.01.

Szeniortorna a Barátság Parkban

Hetente három reggel benépesül a Barátság park déli része. A fitneszgépeknél összeszokott, jókedvű csapat tornázik.

Földvári Gabriella 2023.10.01.

Örömfutás az egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Uni Győr Örömfutás néven új, rendhagyó közösségi sportesemény-sorozatot indított útjára. A szombatonként zajló, mindenki számára nyitott és ingyenes eseményeken öt vagy tíz kilométer futás, illetve öt kilométer gyaloglás teljesítése közül lehet választani.

J. Kovács Andrea 2023.09.21.

Szenior Szalon ma este a Győr+ TV műsorán!

Ma este újra jelentkezik a Szenior Szalon! A Győr+ Tévé nyugdíjas magazinjában többek között ellátogatunk a vagongyári nyugdíjas klubba egy könyvbemutatóra. Kezdés 20.25-kor a Győr+ TV-n!

Győr+ Televízió 2023.08.24.

Szenior szalon – magazin nyugdíjasoknak

Augusztusban is izgalmas témákkal várja nézőit a Szenior Szalon. A magazin ötödik adásában meglátogattuk a több mint száz éves múltra visszatekintő Rábatext Horgász Egyesület csónakházát és horgászait. Elbeszélgettünk dr. Fejes Irén gyermekorvossal, aki negyven évnyi gyógyító munka után aktív nyugdíjasként éli mindennapjait.

Győr+ 2023.08.06.

Nyári tanácsok idősebbeknek

A kánikula jelentősen megterheli szervezetünket, az idősebbeket fokozott kihívás elé állítja az extrém hőség. Bizonyára mindenkinek vannak már kialakult praktikáit, amit bevetnek kánikula idején. Néhány jó tanáccsal mi is szolgálunk.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.08.05.

Nagy találkozóra készülnek a Rejtősök

A győri textiloktatás 90. évfordulójára nagy rejtős találkozót szerveznek az iskolában végzett diákok. Szeptember 2-án, a szentiváni művelődési központban gyűlnek össze az egykori tanulók és tanáraik, hogy együtt emlékezzenek életük közös szakaszára.

J. Kovács Andrea 2023.07.20.

Új adással jelentkezett a Szenior Szalon!

Ismét érdemes nézni a Győr+ TV nyugdíjas magazinját! A Szenior Szalon negyedik adásában együtt ünnepeljük a kismegyeri idősek otthonának 30. évfordulóját a lakókkal és a dolgozókkal. Megismerkedünk a 95 éves Domonkos Lászlóval, aki évtizedeken keresztül sok győri diákkal szerettette meg a sportot.

J. Kovács Andrea 2023.06.15.

Itt a Szenior Szalon harmadik adása!

A Győr+ TV nyugdíjas magazinjában, a Szenior Szalon harmadik adásában ismét izgalmas témákkal várjuk nézőinket.

Hirdetés