Hirdetés
Címke: szemétszedés
Hirdetés
Szigethy Teodóra 2021.05.14.

Ünnepnap a szemétnek, ami már nincs elszórva

Szemetelni rossz, a szemetelés elítélendő – ebben mindenki egyetért. Azonban Győrben alakult egy olyan összefogás, emberek egyre nagyobb csoportja, akik úgy gondolták, nem sétálnak el a már elszórt hulladék mellett, hogy tisztább környezetben éljünk.

Szigethy Teodóra 2021.05.01.

Több száz zsák szeméttől szabadult meg ismét Győr

Győrszentivánon 7 köbméter lomot, több traktorpótkocsi építési törmeléket, 6 köbméter veszélyes hulladékot, valamint 150 zsáknyi szemetet, Marcalváros 2. városrészben pedig több száz zsák szemetet, szedtek össze, valamint 3 konténert pakoltak tele önkéntesek.

Győr+ 2021.04.25.

Tovább tisztult Győrszentiván

A Szentiváni Önkéntes Szemétszedők tagjai csapatokba szervezve tisztították meg az erdőket, utakat, miközben dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő a helyi polgárőrökkel együtt termelte ki Győr legnagyobb gumi mezőjét. Mindenki összefogott a városrész megtisztításáért.

Németh Boglárka 2021.04.24.

Csikk- és szemétszedés a Kuopio Parkban

Dr. Szálasy László, önkormányzati képviselő vezetésével tisztították meg az adyvárosi Kuopio parkot a Fidelitas győri vezetői és lelkes önkéntesek szombat délelőtt.

Szigethy Teodóra 2021.04.22.

Sok kicsi tényleg sokra megy

Több mint 2 ezer zsáknyi, 6 tele konténer plusz 8,5 tonna szemetet szedtek össze önkéntesek a tavasszal szerte a városban. Azt is lehet mondani, hegyeket mozgattak meg a győriek egy jó cél érdekében, hogy tisztább környezetben éljünk.

Győr+ 2021.04.17.

Tisztább lett a belvárosi rakpart

Takács Krisztián, a terület önkormányzati képviselője kezdeményezte azt a szemétszedési akciót, amin nagyjából negyvenen vettek részt. 20 zsák szemét gyűlt össze.

M.M., Sz.T. 2021.04.09.

Tisztább holnapot kapott Győrszentiván

És talán nemcsak holnapot, hanem jövőt is, azoknak az önténteseknek köszönhetően, akik a múlt héten megtisztították a városrész több pontját. Közel 90 köbméter eldobált, illegálisan lerakott hulladék gyűlt össze.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat