Címke: szemétszedés
Hirdetés
Győr+ 2022.04.25.

Tótakarítás a Föld napja alkalmából

Nagyszabású tótakarítási akciót szerveztek szombatra a FILO-Pont Győr önkéntesei. Az apropó nem volt más, mint a Föld napja, a helyszín pedig a Gorkijvárosi tavak voltak.

Németh Boglárka 2022.04.09.

Szemetet szedtek Ménfőcsanakon

A "Mi szedjük" gyűjtési akció keretein belül újra szemétszedés volt Ménfőcsanakon. Dr. Laczkovits-Takács Tímea, önkormányzati képviselő felhívására a városrész civil egyesületei, köztük a Free Fighter Sportegyesület, a Sokoró R/C Modellező KSE, a Marcal Tánc-és Népművészeti Egyesület tagjai, valamint a közelben lakók gyűltek össze szombat délelőtt a Hármashatár utca végében, hogy megtisztítsák a területet.

Kaszás Kornél 2022.03.13.

A legnagyobb szemétszedési akció jöhet

A tapasztalatok szerint a szemétszedésben is az édesanyák a legaktívabbak, de minden korosztály képviselteti magát Győrszentivánon, ha a városrész tisztasága a tét. Az április 2-ai Tavaszi Szentiváni Szemétszedés elnevezésű akcióra rekordszámú önkéntest várnak, hiszen több egyesület is összefogott a cél érdekében.

Győr+ 2021.12.24.

Mozgalmas „zöld” évet zártak

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Környezetvédelmi Bizottság (KÖBI). Tagjai 2021-ben szemléletformáló tevékenységekkel, figyelemfelkeltő programokkal igyekeztek aktívan rész venni a város életében. Herman Etelka KÖBI-titkárt kértük számvetésre.

Szigethy Teodóra 2021.05.14.

Ünnepnap a szemétnek, ami már nincs elszórva

Szemetelni rossz, a szemetelés elítélendő – ebben mindenki egyetért. Azonban Győrben alakult egy olyan összefogás, emberek egyre nagyobb csoportja, akik úgy gondolták, nem sétálnak el a már elszórt hulladék mellett, hogy tisztább környezetben éljünk.

Szigethy Teodóra 2021.05.01.

Több száz zsák szeméttől szabadult meg ismét Győr

Győrszentivánon 7 köbméter lomot, több traktorpótkocsi építési törmeléket, 6 köbméter veszélyes hulladékot, valamint 150 zsáknyi szemetet, Marcalváros 2. városrészben pedig több száz zsák szemetet, szedtek össze, valamint 3 konténert pakoltak tele önkéntesek.

Győr+ 2021.04.25.

Tovább tisztult Győrszentiván

A Szentiváni Önkéntes Szemétszedők tagjai csapatokba szervezve tisztították meg az erdőket, utakat, miközben dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő a helyi polgárőrökkel együtt termelte ki Győr legnagyobb gumi mezőjét. Mindenki összefogott a városrész megtisztításáért.

Hirdetés