Címke: szemétszedés
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.04.24.

Megtisztították a folyópartot

Szorgos kezek munkája nyomán szépült meg a Mosoni-Duna két partja a Szúnyogszigettől egészen a Jedlik-hídig. A Graboplast Győri VSE ifjú kajak-kenusai tettek rendet.

Győr+ 2023.04.22.

Tudatos takarítás a természetért!

Évek óta nagy sikerrel zajlik hazánk egyik legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma a TeSzedd!, melyet az Energiaügyi Minisztérium támogatásával idén 11. alkalommal szerveznek meg országszerte. Az akcióhoz természetesen Győr is csatlakozott, a városban több helyszínen várták a tudatos "takarítókat", így szombat reggel a Pinnyédi Híd lábánál is rengetegen gyűltek össze, hogy közösen tegyenek környezetükért.

Kóka Enikő 2023.04.19.

Tavaszi nagytakarítás Écsen

A Föld napjára való tekintettel Écs Polgárőr Egyesülete és Écs lakossága is összefog a tisztaságért, így sok szeretettel várnak mindenkit egy közös hulladékgyűjtésre, ahol az önkéntesek találkozhatnak Csinossal is, a négylábú polgárőrrel.

Szerző: J. Kovács Andrea 2023.04.16.

Te szedd! Tavaszi nagytakarítás a természetben

Tavasszal több lehetőség nyílik környezetünkben a szemétgyűjtésre, ezzel pedig természeti értékeink megóvására. Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője két akcióról is beszámolt lapunknak.

J. Kovács Andrea 2023.03.18.

Takarítsunk a zöldben!

Követendő közösségi akcióról számolt be portálunknak Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője.

Győr+ 2022.04.25.

Tótakarítás a Föld napja alkalmából

Nagyszabású tótakarítási akciót szerveztek szombatra a FILO-Pont Győr önkéntesei. Az apropó nem volt más, mint a Föld napja, a helyszín pedig a Gorkijvárosi tavak voltak.

Németh Boglárka 2022.04.09.

Szemetet szedtek Ménfőcsanakon

A "Mi szedjük" gyűjtési akció keretein belül újra szemétszedés volt Ménfőcsanakon. Dr. Laczkovits-Takács Tímea, önkormányzati képviselő felhívására a városrész civil egyesületei, köztük a Free Fighter Sportegyesület, a Sokoró R/C Modellező KSE, a Marcal Tánc-és Népművészeti Egyesület tagjai, valamint a közelben lakók gyűltek össze szombat délelőtt a Hármashatár utca végében, hogy megtisztítsák a területet.

Kaszás Kornél 2022.03.13.

A legnagyobb szemétszedési akció jöhet

A tapasztalatok szerint a szemétszedésben is az édesanyák a legaktívabbak, de minden korosztály képviselteti magát Győrszentivánon, ha a városrész tisztasága a tét. Az április 2-ai Tavaszi Szentiváni Szemétszedés elnevezésű akcióra rekordszámú önkéntest várnak, hiszen több egyesület is összefogott a cél érdekében.

Győr+ 2021.12.24.

Mozgalmas „zöld” évet zártak

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Környezetvédelmi Bizottság (KÖBI). Tagjai 2021-ben szemléletformáló tevékenységekkel, figyelemfelkeltő programokkal igyekeztek aktívan rész venni a város életében. Herman Etelka KÖBI-titkárt kértük számvetésre.

Hirdetés