Címke: Szeles Szabolcs
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.09.03.

Újvárosban is elbúcsúztatták a nyarat

Nyárbúcsúztatót rendeztek az Újvárosi Művelődési Ház udvarán szombaton délután. A zenei fellépőkkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal fűzerezett eseményen átadták az „Újváros Szolgálatáért díjat”.

Németh Boglárka 2023.08.19.

Kenyéráldás a Pinnyédi Hídpikniken

Kézműveskedő gyerekek, árnyékban hűsölő nyugdíjasok, tinédzser sup-osok. Ez az életkép fogadta szombat délelőtt a Pinnyédi Hídpiknikre látogatókat. A Sziget és Pinnyéd városrészeket összekötő híd lábánál igazi, augusztus 20-hoz méltó programokkal készülnek a szervezők egész nap.

Mireider Máté 2023.06.27.

Újabb lakosokat vonnak be a kedvezményes parkolásba

Hosszú közgyűlésen, több mint harminc napirendi pontot tárgyaltak a város képviselői június 27-én, kedden. Szavaztak a parkolórendelet módosításáról, a szociális hálózat tavalyi évi munkájáról, több támogatást is jóváhagytak, és egy fontos közlekedési probléma megoldását is elfogadták, ez utóbbit a MÁV-val közösen viszi véghez a város.

Mireider Máté 2023.05.23.

Elfogadta a közgyűlés a parkolási kedvezményeket

Május 23-án, kedden ismét összeült a városi közgyűlés. A képviselők maratoni hosszúságú ülést tartottak, közel 3 órán át tanácskoztak. Az ülésen szó volt a rendőrség tavalyi munkájáról, változtattak a parkolási rendeleten, sok szervezet kapott támogatást, új háziorvos kezdi meg praxisát, esélyegyenlőségi programot fogadtak el, és az óvodákat érintő változásokról is szavaztak.

Győr+ 2023.05.13.

Újvárosba látogatott az Egészség-Piac

Szombaton Újváros adott otthont Győr talán egyik legsikeresebb rendezvénysorozatának, az Egészség-Piacnak. A lakossági egészségmegőrző napon az érdeklődőknek lehetőségük volt különböző szűrővizsgálatokon, és más ingyenes orvosi vizsgálatokon is részt venni, valamint szaktanácsadás is a rendelkezésükre állt. Mindezek mellett különböző szépségápolási termékekkel és egészséges ételekkel is megismerkedhettek.

Földvári Gabriella 2023.04.19.

Kiállítás népszerűsíti a Győri Értéktárat

A győri értékeket bemutató kiállítás nyílt szerdán a Kisfaludy Károly Könyvtárban, ahol az értéktárba javaslatot tevőket emléklappal jutalmazta Szeles Szabolcs alpolgármester, a bizottság elnöke.

Hirdetés