Címke: szelektív gyűjtés
Hirdetés
Győr+ 2022.09.22.

Az Arrabona EGTC nélkül nem lenne teljes a II. Zöld Győri Klíma Expo

A Győr+ Rádióban Herkely Ákos beszélgetett Németh Tamással az Arrabona EGTC egyik igazgatójával, aki a hamarosan sorra kerülő „II. Zöld Győri Klíma Expo” egyik szakmai szervezője is. Érdekes beszélgetés szakmáról, környezetvédelemről, fenntarthatóság és hosszan lehetne még sorolni. Legjobb azonban, ha meghallgatják!

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.23.

Nyár végi nagytakarítás Szabadhegyen

Nyár végi nagytakarítás lesz Szabadhegyen, szombat reggel 8 és délután 16 óra között a veszélyes hulladékon kívül, bármilyen lomtól ingyen szabadulhatnak meg, akik igénybe veszik a szolgáltatást. Erről a körzet két önkormányzati képviselője számolt be a Győr+ Médiának. Diligens Tibor és Hajszán Gyula mindenkinek azt ajánlja, ha teheti, éljen a lehetőséggel és vegyen részt a nyár végi nagytakarításon. A Zöld utcai buszfordulóban lesz a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pont, ami ezúttal is a képviselők kérésére és támogatásával valósul meg.

Győr+ 2022.07.31.

Hőségben is szelektáljunk!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. idény nyáron is felhívta figyelmünket a szelektív hulladékgyűjtésre.

Németh Boglárka 2022.07.13.

Szelektív kukákat a győri iskolákba!

Az ENSZ ifjúsági küldötte és az Országos Diáktanács megyei képviselője jártak szerda reggel a Városházán. Dr. Dézsi Csaba András, polgármesternek számoltak be tervükről, amely az, hogy elsősorban a város peremkerületein található iskolákba újrahasznosítható anyagból készült szelektív hulladékgyűjtőket helyezzenek ki.

Hirdetés