Címke: szankció
Hirdetés
Győr+ 2023.07.14.

Orbán: Nekünk kell észnél lennünk!

Kihelyezett, háromnapos kormányülést vezet Sopronbánfalván Orbán Viktor - ezzel kapcsolatban nyilatkozott pénteken a Kossuth Rádióban. A műsorban a háborúról és a bevándorlásról is szó esett. A miniszterelnök kifejtette: egyetlen megoldás van a migránsválságra, ha nem engedjük be őket Európa területére.

MTI 2023.02.06.

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfő reggel megkezdődött a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban, az első téma a hajnali törökországi földrengés volt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Győr+ 2023.01.27.

Orbán: a legfontosabb feladat a munkahelyek megvédése!

Két hét után ismét a Kossuth Rádió reggeli műsorába látogatott Orbán Viktor. A kormányfő a beszélgetés során úgy fogalmazott, hogy Magyarország nem megdermedni akar, hanem aktívan válaszol a kihívásokra.

MTI 2022.12.08.

A szankciók miatt kellett kivezetni a benzinárstopot

Gulyás Gergely kérdésre válaszolva közölte: a Mol az ellátásbiztonsággal kapcsolatban "egy félreérthetetlenül egyértelmű" levelet írt az energiaügyi miniszternek, ezért nem tudtak tovább várni. "Szívünk szerint fenntartanánk a végtelenségig, de látni kell, hogy nincs mód" - jegyezte meg.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2022.11.18.

Rétvári: a béke az egyetlen megoldás!

Mondjuk nemet a szankciókra! címmel tartott lakossági fórumot Kara Ákos Nyúlon. A térség országgyűlési képviselője dr. Rétvári Bencét látta vendégül az eseményen. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettese szólt a háború okozta gazdasági nehézségekről és arról is, miért lenne fontos az összefogás ereje ezekben a vészjósló időkben.

Győr+ 2022.11.18.

Orbán: a tűzszünet és a béketárgyalás a legfontosabb!

A Kossuth Rádió reggeli műsorában számos aktualitásról beszélt a miniszterelnök. Orbán Viktor úgy fogalmazott, mi békét akarunk, de szerinte nincs jele annak, hogy érdemi orosz-amerikai tárgyalások lennének. A kormányfő úgy véli lépésről lépésre csúszunk bele a háborúba.

Győr+ 2022.10.28.

Orbán: Magyarország nehéz döntések előtt áll!

A szokásoknak megfelelően ezen a pénteken is a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett Orbán Viktor. A miniszterelnök az EU-csúcson történtekről számolt be elsőként, majd szólt a jelenlegi gázhelyzetről és a többi között arról, hogy a jövőben nőhet az árstoppos termékek köre.

Győr+ 2022.10.21.

Orbán az EU-csúcsról: sikerült egy fair megállapodást kiharcolnunk!

Javában tart az EU-csúcs, az első nap végén, péntek hajnalban Orbán Viktor közösségi oldalán osztotta meg a legfrissebb fejleményeket. A miniszterelnök bejegyzésében kiemelte: "folytatjuk a tárgyalásokat, de a legfontosabb kérdést, az energia kérdését a mai napon sikeresen lezártuk."

Hirdetés