Címke: szabadidő
Hirdetés
Győr+ 2023.12.02.

Elkészült a fedett pálya a Barátság parkban

Télen is lesz lehetőség a sportolásra az adyvárosi Barátság parkban. A megoldást dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezte, hogy biztosított legyen a hidegben is a pályák elérhetősége.

Győr+ 2023.12.01.

Ötvös Csöpi harmadszor!

A Pogány Madonna és a Csak semmi pánik után újabb nagy sikerű Ötvös Csöpi film, Az elvarázsolt dollár érkezik a Győrplusz Filmklubba.

Csollán Tamara 2023.11.25.

Hallgatói kvízestek: lankadatlan érdeklődés övezi a SZE új rendezvénysorozatát

A sikeres tavalyi debütálás után a második évaddal jelentkezik a SZE Quiz Night: a korunkban divatos kocsmakvízekhez hasonló, ám teljesen egyedi feladatokkal tűzdelt, havonta megrendezett hallgatói eseménysorozat az új tanévben is várja az érdeklődő csapatok jelentkezését. A félév eddigi eseményein ezúttal a zene, a gasztronómia és a nemzetek kultúrája került terítékre.

Győr+ 2023.11.24.

Csak semmi pánik, Ötvös Csöpi már a Balatonon!

Ötvös Csöpi és Kardos doktor újra nyomoz! A Pogány Madonna után újabb Bujtor István filmet vetítünk a Győrplusz Filmklubban. Ezúttal az 1982-ben bemutatott, Csak semmi pánik című akció-vígjátékot tekinthetik meg a Győr+ Televízió nézői.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.10.10.

Családi- és sportnapot tartottak a győri területvédelmi katonáknál

A MH 7. Területvédelmi Ezred családi- és sportnapot szervezett a katonáinak és családtagjainak, amelyre nemrég a Győrújbaráton, a Győr Megyei Jogú Város Gyermektáborában került sor. A kellemes időben, jó hangulatban telt napnak igazi csapatépítő ereje volt, jövőre pedig folytatás következik!

Földvári Gabriella 2023.10.01.

Örömfutás az egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Uni Győr Örömfutás néven új, rendhagyó közösségi sportesemény-sorozatot indított útjára. A szombatonként zajló, mindenki számára nyitott és ingyenes eseményeken öt vagy tíz kilométer futás, illetve öt kilométer gyaloglás teljesítése közül lehet választani.

Molnár Zsuzsanna 2023.09.25.

Győr és térségének természeti értékei kétkeréken

A Győr+Este egy korábbi adásában megismerkedhettünk Laposa Tiborral. Akkor kiderült, hogy hogyan lett belőle okleveles kerékpártúra vezető, idegenvezető, és hogy hogyan választja ki az úti célokat.

Győr+ 2023.08.13.

Visszatért a meleg, irány a Radó-sziget!

Ezen a hétvégén is élettel telt meg a Radó-sziget és ez nem csak a kellemes, napos időnek köszönhető: sokan látogatják a néhány hete indult Radó Matinét, ahol egy jó beszélgetés mellett koktélokkal, sörökkel és finom ételekkel is felfrissíthetjük magunkat!

Havassy Anna Katalin 2023.08.06.

Radó Matiné, a kulturális vendéglátás

Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.

Hirdetés