Címke: strandszezon
Hirdetés
Győr+ 2023.07.23.

Nyári baleset-megelőzési tippek

Nyakig vagyunk a strandszezonban, ezért hoztunk néhány hasznos gondolatot azoknak, akik vízparti hűsölésre készülnek! A fürdőzés az örömteli pillanatok mellett komoly veszélyeket is hordozhat. Sajnálatos tény, hogy a vakáció ideje alatt megnő a vízi és vízparti balesetek száma, melyek némi odafigyeléssel megelőzhetőek.

Pulai Sarolta 2023.07.18.

Győr a szabadstrandok városa (is)

Napok óta afrikai forróság van Győrben. 33-35 fok volt kedden is, igaz jó néhányszor beborult az ég, de így is párás, fülledt meleg volt egész nap

Havassy Anna Katalin 2023.07.17.

Nyáron talán még fontosabb: figyeljünk az intim higiéniára!

Rengeteg kérdést kapunk a nyári intim higiénia témakörben, ezért dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal felelevenítjük a legfontosabb tudnivalókat, illetve részletesen kitérünk arra, nyáron mire érdemes fokozottan figyelni.

Havassy Anna Katalin 2023.07.12.

Nyár, strand, grillezés: na de milyen sört igyunk, hogy minden jó legyen?

A kérdést nyilván nehéz eldönteni, mert az ízlés egy fránya tulajdonság. Viszont vannak szakértők, akik tudnak segíteni egy kicsit terelgetni az ízlelőbimbóinkat és véleményükkel hozzátesznek ahhoz, hogy a nyári sörözések még kellemesebbek legyenek. Martinkovics Oszkár söröző tulajdonos és sörfőző volt segítségünkre az eligazodásban.

MTI 2022.08.04.

Magyaros sós töltött kürtőskalács az Év Strandétele

A balatonboglári Bundi Bijó strandbüfé Bundi Nagyon magyaros sós töltött kürtőskalácsa nyerte meg az idei Év Strandétele versenyt - derült ki a megmérettetést nyolcadik alkalommal megrendező Balatoni Kör eredményhirdetésén csütörtökön, Balatonudvari fövenyesi strandján.

Győr+ 2022.07.20.

Hova dobjuk az aludobozokat a strandszezonban?

Mi a közös egy strandon elkortyolt jeges kávéban, egy fesztiválon felbontott energiaitalban, és egy családi kertipartin elfogyasztott hideg sörben? Azon kívül, hogy mindegyik nagyon jól esik, valószínűleg mindegyiket egy alumínium dobozból iszogatjuk. De vajon mi lesz ennek a doboznak a sorsa? Ha otthon vagy az irodában már megvannak a bevált hulladék kezelési szokásaink, azokat sajnos felülírhatják a nyári hónapok.

Hirdetés