Címke: siker
Hirdetés
Győr+ 2023.06.11.

A siker titkáról tartott előadást az Audi elnöke

Alfons Dintner „Hogyan lettem CEO?” címmel tartott előadást életútjáról a győri Széchenyi István Egyetemen. Az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke lakatosként kezdte, majd szorgalmával, elhivatottságával a ranglétrát végigjárva felsővezetővé vált. A vállalat győri gyárának első embere nemcsak izgalmas pályájába engedett betekintést, de hasznos tanácsokkal szolgált az egyetem azon hallgatói számára is, akik szintén vezetőként képzelik jövőjüket, vagy saját vállalkozást indítanának.

Szigeti Sándor 2023.05.26.

Győri sikerek a 2023-as Bar Show-n!

A győri Szomszéd Bár és a Higgi The Tiki is a legjobbak között végzett a hazai bárkulturális élet legrangosabb szakmai seregszemléjén.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.18.

Matusz Balázs: a sikerhez hit és kitartás kell!

A napokban ismét megjelent a 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, melybe öt, térségünkben működő vállalkozás tulajdonosa, vezetője is bekerült. A fagyasztott és előhűtött élelmiszerek nagykereskedelmével foglalkozó cég alapítója, Matusz Balázs a 92. helyen szerepel a listában. A kezdetekről, karrierről és családról is kérdeztük az 52 éves győri üzletembert.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.03.27.

A Képzősök vitték a prímet a táncos seregszemlén

Kiemelkedő eredménnyel zártak a Győri Tánc és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium növendékei a X. Országos Klasszikus Balett és Modern-Kortárs Tánc Versenyen.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.02.20.

Győri balettsiker nemzetközi vizeken

Újabb nagyszerű díjat zsebelt be a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola egyik növendéke. Seruga Petra, 11. évfolyamos tanuló 40 ország versenyzői közül a Bécsben tartott nemzetközi balett versenyen szerzett 4. helyezést, ráadásul a legtechnikásabb előadó különdíját is bezsebelhette. Derczó Tibor igazgató szerint hatalmas eredmény, hogy egy 17 éves táncművész ilyen nemzetközi sikereket ér el a felnőttek között. Seruga Petra 4 éves kora óta balettozik, mostani koreográfiájában egy összetört lélek vívódásait mutatta be, melyet stábunknak is előadott.

Csollán Tamara 2023.02.19.

Már első évében nemzetközi sikereket ért el a SZE adattudományi szakkollégiuma

Egy éve alakult meg a győri Széchenyi István Egyetemen a Széll Kálmán Közgazdasági Adattudományi Szakkollégium, amely már az első évében jelentős sikereket ért el. Taglétszáma meghaladja a száz főt, a külföldi hallgatókat bevonja a tudományos vérkeringésbe, a hazai és nemzetközi konferenciákon pedig szép eredményekkel büszkélkedhetnek a fiatalok.

Hirdetés