Címke: segítség
Hirdetés
Győr+ 2022.08.23.

Háromezer ukrajnai menekültnek segít a Máltai Szeretetszolgálat

A háború hatodik hónapjában zajló segítő programjaival háromezer, hosszú távon Magyarországon maradó ukrajnai menekült beilleszkedését támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A karitatív szervezet az elmúlt fél évben hetvenezer menekülőnek nyújtott közvetlen segítséget, és több mint négyszáz tonna tartós élelmiszert szállított Ukrajnába.

Győr+ 2022.07.07.

Segítsen! Adjon vért!

Az alábbiakban közöljük a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt hozzánk tartozó területi szervezeteinek jövő heti programját.

Győr+ 2022.05.23.

Az ukrajnai gyerekeket támogatta az Árkád Győr

Az ukrajnai gyermekek segítésére indított akciót az Árkád Győr, amelynek keretében a vásárlók támogatásával gyűjtöttek pénzadományokat. Az így összegyűlt félmillió forintos felajánlást ünnepélyes keretek között vette át a bevásárlóközpontban az UNICEF Magyarország képviselője.

J. K. A. 2022.05.12.

Újra segítsünk a bajban!

A Győri Egyházmegyei Karitász az orosz-ukrán háború menekültjeinek megsegítésére újból gyűjtést szervez.

Győr+ 2022.04.27.

Segítségre szorul a Győri Állatmenhely

A Győri Állatmenhely a Facebook-oldalán tette közzé, hogy az utóbbi hetekben nagyon kifogyott a mindennapi használati eszközökből, felszerelésekből, tisztítószerekből, ezért szeretne segítséget kérni.

Győr+ 2022.03.31.

Ukrajnai gyermekeket támogat az Együtt az Autistákért Alapítvány

Saját adományaiból azonnali, egymillió forintos gyorssegélyt küld az Együtt az Autistákért Alapítvány az ukrajnai autizmus-spektrumzavarral élő gyermekekkel foglalkozó CHILD.UA Alapítvány számára, az autizmus világnapjához kapcsolódó akcióikkal pedig további támogatás gyűjtése a céljuk egész áprilisban.

Ficsór Dávid 2022.03.29.

Önkénteseket toboroz a Lurkó Alapítvány

Önkéntesek jelentkezését várja a Lurkó Alapítvány a győri kórházba. A szervezetnek közel 50 önkéntese van, de a koronavírus járvány miatt az eddig erős bázist jelentő idősebb korosztály érthető módon nem vállal annyi szerepet, mint a vírushelyzet előtt. Épp ezért kéri a győriek, Győr környékén élők segítségét a Lurkó Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Földvári Gabriella 2022.03.29.

Rita, a maratonfutó családsegítő

Rákosi-Tóth Ritát választotta a győri közgyűlés újabb öt évre a Család és Gyermekjóléti Központ igazgatójának. A szakembert, aki 2012 óta vezeti az intézményt, többek között arról kérdeztük, hogy a covid és a háborús menekülthelyzet milyen új kihívás elé állítja a családsegítőket.

Hirdetés