Címke: segítség
Hirdetés
Győr+ 2023.07.10.

Orvosi ellátást visznek a legszegényebb településekre

Huszonöt faluban indított eddig telemedicina szolgáltatáson alapuló hibrid orvosi ellátást a Felzárkózó települések program keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a helyben hiányzó egészségügyi ellátás pótlására, vagy kiegészítésére. A mozgó rendelőkben asszisztensek érkeznek a településekre, a pácienseket pedig internet kapcsolaton keresztül vizsgálja meg egy máshol tartózkodó orvos.

Győr+ 2023.02.15.

Segítség a szentiváni tűzkárosultaknak

Tragikus események játszódtak le a közelmúltban Győrszentivánon, ahol hét év alatt másodszor vált a lángok martalékává Petrovics Lászlóék otthona. Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere támogatásáról biztosította a tűzkárosult családot, akik számíthatnak az önkormányzat segítségére.

Szigeti Sándor 2023.02.08.

Segítség a tűzkárosult szentiváni családnak

Tragikus események játszódtak le a közelmúltban Győrszentivánon, ahol hét év alatt másodszor vált a lángok martalékává Petrovics Lászlóék otthona. Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere szerdán meglátogatta a tűzkárosult családot, akik számíthatnak az önkormányzat segítségére.

Földvári Gabriella 2023.02.07.

Győrben ajándék tűzifával fűthetnek a rászorulók

Péntek óta folyamatosan szállítják ki a szociális alapon igényelt tűzifát a Győr-Szol Komposztáló telepéről. Kedden Újvárosba, a Haladás utca egyik családi házába érkezett meg a hat köbméter tüzelő. A helyszínen ott volt dr. Dézsi Csaba András polgármester, az akció kezdeményezője is.

Havassy Anna Katalin 2023.01.30.

Egy kazinczys diák sietett az összeesett férfi segítségére

A győriek ismét jelesre vizsgáztak emberségből, amikor nem hagyták magára a belvárosi aluljáróban összeesett embert. A segítségből legaktívabban, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium egyik végzős diákja vette ki a részét.

Győr+ 2023.01.12.

Kulcskeresés GYHG segítséggel

A szelektív sziget papírgyűjtő edényébe ejtette véletlenül a kocsikulcsát egy lakó január elején Győrben az Ifjúság körúton. A kulcs megkeresésében nagy szerepet vállalt a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., hiszen a probléma jelzését követően a szakemberek a papírgyűjtő tartályt egy platós teherautóra ürítették, a hulladékot szétválogatták, majd megtalálták a keresett kulcsot.

Győr+ 2022.12.18.

Szeretet és jutalomfalat a karácsonyfa alatt

Az Állatok Karácsonya immár hagyománynak számít a Győri Menhelyen. Ilyenkor az állatotthon ünnepi díszben várja azokat a látogatókat, akik szeretnék egy kicsit szebbé varázsolni az itt élők számára ezt a csodákkal teli időszakot.

Havassy Anna Katalin 2022.12.17.

Karácsonykor sem marad senki ellátatlanul

A hideg idő beköszönte mindenkit egyfajta aggodalommal tölt el. A hajléktalanoknak fizikálisan a tél a legnehezebb időszak, lelkileg pedig az advent és a karácsony. Győrben a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mindent megtesz, hogy könnyebbé tegye a rászorulóknak ezt az időszakot. Nemes Gábor intézményvezetőt kérdeztük a részletekről.

HAK 2022.11.11.

Megtalálták az eltűnt tűzoltót

A hírek november 10-én még arról szóltak, hogy egy dabasi tűzoltót nagy erőkkel keresnek, mivel eltűnt, s szerettei, kollégái sem tudnak róla semmit. A friss információk szerint a férfit épségben megtalálták.

Hirdetés