Címke: RQ
Hirdetés
hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.10.28.

Pezsdítő eufória japán miliőben

Újabb világverseny fordulójának szolgál otthonául Győr, ezúttal a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A modern komplexum japán stílusú szaunavilágában mérik össze tudásukat ezen a hétvégén a nemzetközi sorozat, a Sauna Herbal Cup hazai versenyzői. Az idei „szeánszra” 17 magyar induló nevezett, hogy különleges technikáikkal kápráztassák el a zsűrit és a fürdővendégeket. A résztvevők között van a házigazdák mestere Bandi Adrienn is.

hirdetés
Győr+ 2023.10.18.

Ilyen különleges szaunaélményben ritkán lehet részünk!

Újabb neves nemzetközi verseny hazai döntőjének ad otthon Győr, illetve a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A Sauna Herbal Cup fináléját október 27-29 között rendezik, a szaunamesterek versenyprogramjain pedig a külsős vendégek is részt vehetnek.

hirdetés
Győr+ 2023.10.11.

Győr ad otthont az egyik legrangosabb szaunaverseny hazai döntőjének

Az ország legjobb szaunamesterei október utolsó hétvégéjén Győrben mérik össze tudásukat, a győztes itt kvalifikálja magát a nemzetközi verseny prágai világdöntőjébe. A versenyzők olyan különleges technikákat alkalmaznak, amelyekkel egy szokásos szaunaszeánszon nem találkozunk, s ami talán a legnagyobb erénye a rendezvénynek, hogy ezekre a programokra a zsűrin kívül a fürdővendégek is beülhetnek. Szaunafesztivál ez a javából.

Hirdetés