Címke: röplabda
Hirdetés
Győr+ 2020.10.12.

Szorosabb is lehetett volna

Komoly utánpótláscsapattal találkoztak a győriek a hétvégén, hiszen a tavalyi Fésűs Röplabda Akadémia fuzionált a Budaörssel.

Győr+ 2020.10.12.

Strandröplabdapályával bővült az egyetemi sportpark

Nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas az a strandröplabdapálya, amelyet az elmúlt napokban avattak fel a Széchenyi István Egyetem szomszédságában – tájékoztatott az intézmény Testnevelési és Sportközpontja. A mintegy 100 millió forintos beruházással megépült létesítményt hamarosan birtokukba vehetik a hallgatók. A fejlesztés megvalósulásáért sokat tett az egyetem, illetve az egyetem sportegyesülete, amely a költségek nagy részét a számára felajánlott társasági adóból finanszírozta.

Győr+ 2020.05.30.

Fehér Tibor távozik, új vezetővel folytatják

Két szezont követően távozik Fehér Tibor, az egyesület szakmai igazgatója. Az 53 éves edző sikeresen szerepelt, hiszen újoncként benntartotta a férfi együttest az NB I-ben, ám május 31-én lejáró szerződését nem újítja meg. Helyét a felvidéki születésű szakember, Németh Edmund veszi át.

Győr+ 2020.03.16.

Most mutasd meg, hogy sportember vagy!

A SZESE Győr röplabda szakosztály hivatalos honlapján olvasható az alábbi kedves, igazi sportemberekhez szóló és méltó nyílt levél. Érdemes elolvasni mindenkinek, nem csak röpladásoknak!

Győr+ 2020.03.09.

Nagy csatákban győztek

A SZESE Győr röplabdásai, a nők és a férfiak is idegenben vívtak harcot a hétvégén. Az összecsapásokból mindkét győri csapat győztesen került ki.

Hirdetés