Címke: röplabda
Hirdetés
Győr+ 2023.07.13.

Röplabda bajnokság Győrben

Augusztus 12-én, 10 órakor kezdetét veszi a már második alkalommal megrendezett éves nyílt győri röplabda bajnokság!

Pécskai István 2023.06.18.

Farnady Ernő 90 évesen is a röplabda ásza

Győr sportjáért díjjal tüntették ki a városházán Farnady Ernőt, aki már azelőtt röplabdázott, hogy megalakult volna a hazai sportági szövetség. A legendás játékos, sportvezető, bíró és edző, aki nemrégiben a Magyar Diáksport Szövetségtől is rangos elismerést vehetett át, elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a röplabda népszerű sportág lett Magyarországon – különösen persze hazánkon belül a vármegyénkben, illetve Győrben.

Győr+ 2020.10.12.

Szorosabb is lehetett volna

Komoly utánpótláscsapattal találkoztak a győriek a hétvégén, hiszen a tavalyi Fésűs Röplabda Akadémia fuzionált a Budaörssel.

Győr+ 2020.10.12.

Strandröplabdapályával bővült az egyetemi sportpark

Nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas az a strandröplabdapálya, amelyet az elmúlt napokban avattak fel a Széchenyi István Egyetem szomszédságában – tájékoztatott az intézmény Testnevelési és Sportközpontja. A mintegy 100 millió forintos beruházással megépült létesítményt hamarosan birtokukba vehetik a hallgatók. A fejlesztés megvalósulásáért sokat tett az egyetem, illetve az egyetem sportegyesülete, amely a költségek nagy részét a számára felajánlott társasági adóból finanszírozta.

Hirdetés