Címke: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.09.20.

Kiváló kulturális kaland

A Mélyvíz legutóbbi adásában Székely Zoltán, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója, és dr. Matus Zsanett igazgatóhelyettes mesélt a közelgő Múzeumok Őszi Fesztiválja győri programkavalkádjáról.

Földvári Gabriella 2023.09.17.

Megnyílt az Őszi Tárlat

Megnyílt az idei vármegyei Őszi Tárlat szeptember 16-án szombaton az Esterházy-palotában, ahol átadtak a város, a múzeum és az Alkotó Rajztanárok díját is.

Győr+ 2023.08.06.

Farsang műveivel gazdagodott a győri múzeum

Farsang Sándor (1945–2015) festő- és grafikusművész özvegyének ajándékával gyarapodott a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum gyűjteményében szereplő művek kollekciója.

Földvári Gabriella 2023.08.05.

Mágikus kaland boszorkányokkal

Érdemes betérni – főleg gyerekekkel – a Püspöki Udvarbíróházba (Apor Vilmos püspök tere 2.), ahol egy a vidékünk hiedelmeit bemutató tárlat várja az érdeklődőket.

Győr+ 2023.07.23.

Kezdődik a Nemzetközi Művésztelep

Immár 55. alkalommal rendezik meg Győrben a Nemzetközi Művésztelepet, ezúttal három külföldi és három magyar művész részvételével.

Győr+ 2023.06.25.

Rengeteg érdeklődőt vonzott a győri Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakáján idén is színes programok várta a látogatókat az, akik érkeztek is szép számmal az Esterházy-palotába és a Mobilisbe is. Az előadások, koncertek, tárlatvezetések és interaktív játékok között minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót.

Hirdetés