Címke: rock and roll
Hirdetés
Molnár Zsuzsa 2023.10.24.

Fenyő Miklós életmű turnéval érkezik Győrbe

Fenyő Miklós egy életmű turnéval járja az országot. Az 55 év rock and roll november 11-én Győrben is látható és hallható lesz, az Egyetemi Csarnokban. Ennek kapcsán kereste meg Molnár Zsuzsa Mr. Rock and Rollt telefonon.

Havassy Anna Katalin 2023.07.08.

„Ilyen autót vezetni életérzés” – Ákos és a 66 éves Opel szerelme

Mert akinek egy 1957-es Opel Olympia Rekordja van, azt nem csupán tulajdonosi, hanem nagyon-nagyon komoly érzelmi szálak kötik az autójához. Így van ezzel Domján Ákos győri rock and roll énekes is, akivel nem csak az autójáról, hanem a vele járó életérzésről is beszélgettünk.

Havassy Anna Katalin 2023.06.01.

Amerikai életérzés Győrben?! A Rockabilly Parkingon minden lehetséges!

Különleges esemény lesz június 3-án szombaton Győrben, ugyanis hetedszerre rendezik meg a Rockabilly Parking ingyenes találkozót, ahol amerikai autók, zene és Black Jack´s-es srácok is jelen lesznek. Na de, kik is ezek a különleges fazonok, akik szívügyüknek tekintik a rockabilly életérzés ápolását? Erről beszélgettünk Tóth Marcellel, az egyik szervezővel.

HAK 2023.06.01.

Rockabilly Parking 7.

Immár 7. éve töltik meg a Barney's American Diner Győr parkolóját amerikai autókkal és motorokkal, rockabilly fazonokkal és remek zenékkel! Kár lenne kihagyni!

Havassy Anna Katalin 2023.02.03.

„Egyből felkerültek az égre, mint három kiolthatatlan csillag”

Fájdalmasan korán, 22 évesen vesztette el a világ Buddy Hollyt, a fiatal amerikai énekest, dalszerzőt, a rock and roll igazi úttörőjét. 1959. február 3-án repülőgép szerencsétlenségben hunyt el harmadmagával. Hatvannégy éve nincs már köztünk, emléke, dalai azonban tovább élnek, ahogy sorstársaira, Richie Valensre és The Big Bopperre is emlékeznek a zenerajongók. Járeb Barnabásra, a győri Red Roosters frontemberére is nagy hatással voltak a túl korán legendává vált zenészek, vele beszélgettünk.

Hirdetés