Címke: retro
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.08.05.

„Szeretném megmutatni, milyen jó gyerekkorunk volt!”

Régi játékokat gyűjt Laposa István, egészen pontosan főleg Schenk-katonákat. Ott volt az idei Győrkőcfesztiválon is egy látványos kiállítással, és örömmel töltötte el, hogy sok apuka rácsodálkozott a régi kedves játékokra. Ismerjük meg egy kicsit jobban Istvánt, aki a boldog gyermekkor egy szeletének lelkes őrzője.

Havassy Anna Katalin 2023.07.08.

„Ilyen autót vezetni életérzés” – Ákos és a 66 éves Opel szerelme

Mert akinek egy 1957-es Opel Olympia Rekordja van, azt nem csupán tulajdonosi, hanem nagyon-nagyon komoly érzelmi szálak kötik az autójához. Így van ezzel Domján Ákos győri rock and roll énekes is, akivel nem csak az autójáról, hanem a vele járó életérzésről is beszélgettünk.

Győr+ 2023.04.29.

Zseniális videóval jelentkezett Korda György

Kicsit sem csillapodik a régi nagy sláger, a Reptér körüli őrület, amely a már eddig is roppant népszerű Korda György és Balázs Klári párosnak további sikereket hozott. A fiatalok egyszerűen imádják őket, tolonganak a koncertjeiken és hatalmasat buliznak az örökzöldekre. Gyuri bácsiék most egy zseniális videóval jelentkeztek.

MTI 2023.04.18.

Retro vonatszerelvény jár Győr és Veszprém között

Retro vonatszerelvény közlekedik Győr és Veszprém között a következő hónapokban a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat eseményeihez kapcsolódva. Az április végétől a tavaszi hétvégeken közlekedő szerelvény kétszer fordul a két város között - közölte a Bakonyvasút Szövetség kedden az MTI-vel.

Győr+ 2022.07.15.

Visszatérnek a retró vonatok a Balatonra

Július 16-án és 17-én a korábbi évek sikere után, visszatérnek a retró vonatok a Balaton partjára. A rendezvény fő újdonságaként a 29-es vonal mellett számos Keszthely és Tapolca közötti, valamint egyes Szombathelyig közlekedő személyvonatok is alkalmi összeállítással járnak.

Győr+ 2021.11.01.

Hogy ne csak emlék maradjon a múlt

Ingyenesen megtekinthető retro kiállítás nyílt nemrég Mosonszentmiklóson a Művelődési Házban. A magángyűjtemény megmutatja a nem is olyan régmúltat, azokat az eszközöket, amelyeket sokan még használtunk, s talán nosztalgiával gondolunk vissza rájuk.

Győr+ 2021.05.22.

Retró InterCity indul a Balatonra

A hosszú hétvégén, szombattól pünkösdhétfőig a 80-as évek hangulatát bemutató retró InterCity-szerelvénnyel is lehet utazni Budapest és Keszthely között, a járatot Gigant mozdony továbbítja.

Hirdetés