Hirdetés
Címke: rendőrség
Hirdetés
Police.hu 2019.11.15.

Jönnek a mínuszok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az egyedül élőkre, kiemelten az időskorúakra történő fokozott odafigyelésre kéri a lakosságot.

Pulai Sarolta 2019.11.15.

Rendőrségi ajándék a diákoknak

A Győri Rendőrkapitányság ajándékkal jutalmazta meg azokat a diákokat és felkészítőiket, akik részt vettek a Kábítószer- ellenes napra készített videoklip forgatásán.

MTI 2019.11.15.

A járművek téli felkészültségét vizsgálják

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

MTI 2019.11.14.

Lövöldözés volt egy iskolában

Lövöldözés volt egy kaliforniai iskolában, az első információk még három sebesültről szóltak, számuk azonban növekedett, és egy halott is van.

MTI 2019.11.14.

Tizenhárom évet kapott a kiskorút megerőszakoló férfi

A Tatabányai Törvényszék első fokon, nem jogerősen 13 év fegyházra ítélt csütörtökön egy férfit, aki Oroszlány külterületén bántalmazott és fogva tartott egy kiskorút, majd többször megerőszakolta - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az MTI-vel.

Police.hu 2019.11.12.

Így tilos!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az M1-es autópályán és az 1-es számú főúton kihelyezett plakátokkal figyelmeztet az úgynevezett „horrorkaravánok” által előidézett közlekedési veszélyhelyzetekre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat