Címke: rendőrség
Hirdetés
Győr+ 2023.10.04.

Szagolnak és védenek: különleges rendőrkutyát díjaztak Győrben

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

Győr+ 2023.10.01.

Motorosbaleset az 1-es főúton!

Teljes szélességében lezárták az 1-es főutat Tata és Vértesszőlős között, ahol személygépkocsi és motoros ütközött össze vasárnap délután.

Győr+ 2023.09.29.

Tokody Tibor nem értette, miért körözik…

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Tokody Tibor körül ismét nincs nyugalom. Márciusban már egyszer körözte a rendőrség tartozás miatt. A volt labdarúgó akkor feladta magát, ám most ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene – egy másik ügyben, sikkasztás miatt. A sportal.hu utolérte az egykori focistát, aki a lap munkatársától tudta meg, hogy ismét körözik...

HAK 2023.09.29.

Eltűnt egy győri nő, életveszélyben lehet

Már keresőcsapatok is kutatják merre lehet az a győri nő, aki szeptemben 28-án délután hagyta el győri otthonát és azóta nem tért haza, életjelet sem ad magáról. Kérjük, ha látták valahol, értesítsék a rendőrséget!

Pécskai István 2023.09.29.

Ismét elfogatóparancsot adtak ki a volt győri focista ellen

Márciusban robbant a hír, hogy a Győri Rendőrkapitányság tartozás miatt körözi az Újpest, a Győri ETO, a Mosonmagyaróvár és a német Wupperthal kétszeres magyar válogatott labdarúgóját, Tokody Tibort. A volt labdarúgó feladta magát, amikor megtudta, hogy körözik, ám most ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene – egy másik ügyben, sikkasztás miatt.

Hirdetés