Hirdetés
Címke: rendőrség
Hirdetés
Győr+ 2021.11.29.

Aktuális rendőrségi felhívások

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a lenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Győr+ 2021.11.29.

Vigyázzunk a gyalogosokra!

A hétvégén két olyan baleset is történt Győrben illetve Sopronban, ahol zebrán ütötték el a gyalogosokat a figyelmetlen gépjárművezetők. Az ütközések során egy 15 éves és egy 20 éves fiatal sérült meg, mindegyiküket kórházba kellett vinni. A gyalogosgázolások okán a rendőrség kéri a közlekedőket, vegyék figyelembe az őszi, illetve téli időjárásból fakadó megváltozott látási-, időjárási-, és útviszonyokat! A közelgő ünnepek miatt a bevásárlóközpontok környékén szintén megnövekedett gyalogosforgalomra kell számítani.

MTI 2021.11.28.

Tunéziai drogdílert vettek őrizetbe idehaza

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a kábítószer-kereskedőt szerda délelőtt fogták el a fővárosban, a kereskedő VII. kerületi lakásában.

Győr+ 2021.11.25.

Munkáltatóját akarta meglopni

A győri rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves férfit, aki egy telephelyről fémhulladékot lopott.

Győr+ 2021.11.24.

Aktuális rendőrségi felhívások

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Győr+ 2021.11.24.

Hegyeshalomnál fogták el a drogkereskedőket

Jelentős mennyiségű kokainnal az autójában bukott le egy férfi még tavaly szeptemberben Hegyeshalomnál, amikor az országba belépésre jelentkezett. Tettestársai, egy férfi és egy nő - akik távolról követték a drogot szállító kocsit - szintén rendőrkézre kerültek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat