Címke: Reggeli vizit
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.06.26.

Színes óriáshernyók lepték el a vársétányt

A kezdetek óta résztvevői a Győrkőcfesztiválnak, mégis mindig újdonságokkal érkeznek a rendezvényre a MOKKA Kreatív Alkotóműhely kollégái. Idén, passzolva a tematikához, monumentális hernyókkal lepték el a vársétányt, amik folyamatosan változnak, és a nyitó nap előtt a tervek szerint elérik végleges alakjukat.

Győr+ | Fotó: Marcali Gábor 2022.11.10.

Körforgalom, harc a postákért, tárgyalás az Audival

A közlekedésről, a Tatai úti körforgalomról, a kismegyeri zebrafelfestésről és a Volán jövő évi szolgáltatási díjairól is szó esett dr. Dézsi Csaba András vizitjén a Győr+ Rádióban.

Győr+ 2022.03.17.

Dr. Dézsi: Jobb, hogy ha mindenki Győr értékeit képviseli!

A Győr+ Rádióban kéthetente Reggeli Vizitet tart dr. Dézsi Csaba András polgármester. Most csütörtökön is a stúdióban fogadta Orosz Sándor, Nagy Roland és Bajzát Zsuzsi, akik számos aktuális témáról kérdezték a városvezetőt.

Győr+ 2021.09.02.

Dr. Pergel Elza: Nem újabb lezárásra készülünk

Újabb különleges vizit a Győr+ Rádióban: ezúttal dr. Pergel Elza alpolgármester beszélt a Covid okozta feladatokról a szociális hálóban, Szóba került a rászorulók helyzete és a kulturális programok is.

Győr+ 2021.07.16.

Dr. Dézsi: Tényleg nagy meglepetést hoz Győrbe Fásy Ádám

Rendhagyó módon pénteken érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába dr. Dézsi Csaba András polgármester, aki természetesen beszélt Placido Domingo győri fellépéséről, de szóba került az is, miért találkozott Fásy Ádámmal.

Győr+ 2021.05.27.

Pörgős nyarat tervez a város

Május utolsó csütörtökjén is Reggeli vizitet tartott a Győr+ Rádióban dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Hirdetés