Címke: ravazd
Hirdetés
Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.21.

Nemzetközi művésztelepnek ad otthont Ravazd

25. alkalommal hívta gondtalan alkotásra a művészeket az ART Flexum nemzetközi művésztelep. Jelenleg nyolcan vesznek részt a ravazdi elvonuláson, ahol a művészeten, az inspiráción, és az alkotáson van a hangsúly.

Győr+ 2023.07.04.

Fejlesztik az orvosi rendelőt Ravazdon

Fejlesztik az orvosi rendelőt Ravazdon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz 219,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásából - tudatta a Győr-Moson-Sopron vármegyei önkormányzat.

Győr+ 2023.04.14.

Ravazdiak randevúja

Egészen egyedi programmal készül május 6-án Ravazd önkormányzata. A község visszavárja azokat, akik ugyan már máshol élnek, de kötelékeik és emlékeik szerint még Ravazdhoz tartoznak. A találkozás öröme mellett vendéglátással, előadással és korabeli fotók kiállításával, ünnepi misével és falubejárással várják az érintetteket.

Bajzát Zsuzsi 2022.08.23.

IDPA sportlövő kupa lesz Ravazdon

Az IDPA egy olyan lövészsport, ami élethű önvédelmi szituációkat szimulál. 1996-ban hozták létre ezt a szakágat, mely egyszerre biztosít kikapcsolódást a kezdő lövőknek, valamint kihívást és sikerélményt a gyakorlottaknak. Augusztus 27-én és 28-án Győr mellett, Ravazdon találkoznak a sport hazai képviselői, a kupára az érdeklődőket is sok szeretettel várják.

Győr+ 2021.12.30.

Infrastruktúra-fejlesztés Ravazdon

A TOP-2.1.3-16-GM1-2019-00008 számú, „Ravazd települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztése" című projekt közvetlen célja az volt, hogy belterületi csapadékvíz elvezető rendszer képes legyen ellátni a nagy intenzitású, megnövekedett csapadékmennyiség megfelelő kezelését és elvezetését az érintett közútszakaszok mentén, továbbá a megfelelő csapadékvíz elvezető rendszer kialakítása és ezzel a veszélyeztetett területről a vízelvezetés megoldása és a csapadékvíz okozta károk megelőzése.

Hirdetés