Címke: rangsor
Hirdetés
Győr+ 2023.09.27.

A Széchenyi István Egyetem debütált a Times Higher Education világranglistáján is

Története során először került fel az egyik legnagyobb presztízsű világranglistára a győri Széchenyi István Egyetem, ami azt jelenti, hogy a világ egyetemeinek legjobb öt százalékába tartozik. Az eredmény óriási siker, a Times Higher Education rangsorának készítői ugyanis a felsőoktatási intézmények tudományos teljesítményét a legszigorúbb sztenderdek alapján mérik.

Győr+ 2023.07.05.

Egyetemek világrangsora: így szerepelt a győri campus!

Közzétette az idei felsőoktatási rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS). A listába több magyar egyetem és a mára bécsi székhelyű CEU is felkerült, a világ legjobbja pedig ismét (már több mint tíz éve folyamatosan) a Massachussets Institute of Technology lett.

Győr+ 2023.06.07.

Dobogós a győri Audi-iskola

2023-ban a kompetenciamérések, a matek-, magyar-, történelem- és nyelvi érettségik, valamint a felvételi eredmények alapján állították fel Magyarország top tíz legjobb alapítványi, vagy magániskolájának listáját. A győri Audi-iskola a lista harmadik helyén végzett.

Győr+ 2022.04.22.

Ezek a legjobb középiskolák: több győri intézmény a TOP100-ban!

Melyik a legjobb állami, egyházi vagy alapítványi középiskola, hat- vagy nyolcosztályos gimnázium? Jöjjön a teljes lista a száz legjobb gimnáziummal, ahova több győri intézmény is bekerült, sőt, a pannonhalmi bencések is bent vannak a TOP50-ben.

Hirdetés