Címke: radó sziget
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.02.19.

Hamarosan eredeti pompájában kelhet új életre a Spartacus csónakház

A „Spartacus” csónakház Magyarország legrégebben épített, és egykoron egyik legszebb csónakháza volt, az avató ünnepségét 1897. június 7-én tartották. A jelenleg rendkívül leromlott állapotú épületet a győri önkormányzat megmenti, helyreállítja. Az épület jövőjéről dr. Pápai Enikő építészmérnökkel, a felújítást tervező Artenim Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

Csollán Tamara 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Halnapok

Pénteken kezdődött és egész hétvégén a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének.

Győr+ 2022.09.27.

Győri Halnapok a Radó Szigeten

A 3 folyó találkozásánál fekvő Győr város méltán lehet büszke a folyóira, a folyókkal körülölelt szépséges belvárosra. Évszázadok óta ihletet ad művészek, festők, építészek számára. A vizek közelsége, a halételek iránti érdeklődés megihlette a gasztronómia szerelmeseit is, így immár 2. alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett Győri Halnapok, Gasztro-Kultúrális Élményprogram. Szeptember 30.-án, október 1-2.-án a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének, ahol a halételek rajongói válogathatnak a különlegesen gazdag ízesítésű kínálatból– mesél a hétvégi eseményről Tömböly Tamás főszervező.

Ficsór Dávid 2022.08.26.

Zene, tánc és vízi programok az ÚjRadó fesztiválon

Első alkalommal rendezik meg az ÚjRADÓ Fesztivált. A rendezvény a győri Spartacus csónakház és környezetének fejlesztéséhez kapcsolódik. A péntek délutántól egészen szombat estig zajló sorozat egy szemléletformáló rendezvény, összművészeti és vízi programokkal.

Győr+ 2022.08.24.

Készülődés a hétvégi rendezvényekre

Készül a hétvégi rendezvényekre a Győr-Szol Zrt. A Radó szigeten fesztivál, a belvárosban bornapok várják az érdeklődőket. A több napos események zavartalan lebonyolításához a szolgáltató megerősített műszakokkal járul hozzá.

Győr+ 2022.08.24.

A csónakház a Radón

Győr ikonikus és megkerülhetetlen része a Radó-sziget. A város fontos találkozási pontja hamarosan új köntösben születhet újjá, legendás épülete, a Spartacus-csónakházat ugyanis felújítják. Az Újradó-fesztivál keretében múltidézésre és nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat.

Hirdetés