Címke: programajánló
Hirdetés
Győr+ 2023.06.27.

Folytatódik a győri könyvklub

Július 10-én (hétfő) a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében 17.00 órakor a soron következő könyvklubban Száraz Miklós György: Lovak a ködben című könyvéről folytathatnak eszmecserét. A beszélgetés moderátora Galambos Krisztina könyvtáros lesz.

Összeállította: Földvári Gabriella 2023.06.16.

Koncertek és gasztronómia: hétvégi győri programajánló

Ezen a hétvégén is számos program várja a győrieket és az idelátogató turistákat. Hódolhatunk a kulináris élvezeteknek, ingyenes koncertet ad TNT, és régiségvásár is szerepel az események között.

Győr+ 2023.05.20.

Ritka felvételen Steve Hackett és a Djabe

A 2022-ben, Győrben adott koncertjük felvétele most a Győr+ Televízióban lesz látható. A színvonalas programnak a Richter Terem adott otthont, az élmény azonban fokozható: idén visszatér Győrbe a legendás felállás.

Havassy Anna Katalin 2022.10.13.

Győrbe jön a legendás magyar gyilkosságok ismerője

A magyar kriminalisztika sajnos bőven tartogat olyan bűneseteket, amelyek bár sok-sok évvel, vagy éppen évtizeddel ezelőtt történtek, ám egyszerűen nem feledhetők. S nem is szabad őket hagyni a múlt homályába veszni. Dulai Péter Gyilkosság a panel tetején című könyvét mutatja be, október 14-én este 7-kor Győrben.

Földvári Gabriella 2022.09.23.

Hétvégére ajánljuk!

Kézműves piac, sportág- és táncválasztó, jóga maraton – ezen a hétvégén is bőséges programkínálat várja a városlakókat Győrben.

Győr+ 2022.04.26.

Ismét Családi Nap május 1-jén Kiskút ligeten!

Immár 3 év telt el a legutóbbi majális – vagy ahogyan a győri közönség ismeri - Család Nap óta. Nagy örömmel jelentjük be, hogy ismét megrendezésre kerül a népszerű tavaszi rendezvény, április 30-án és május 1-jén, amely hagyományosan a munka ünnepén vonultatja fel szórakoztató programjait.

Győr+ 2022.02.17.

Magyar Széppróza Napja a könyvtárban

A Magyar Széppróza Napja alkalmából különleges programokkal várja az érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér.

Győr+ 2021.12.14.

Karácsonyváró programok Győrben

Készüljünk együtt a szeretet ünnepére az év legszebb, legmeghittebb időszakában. Íme két adventi program Győrben.

Hirdetés