Hirdetés
Címke: programajánló
Hirdetés
Győr+ 2022.04.26.

Ismét Családi Nap május 1-jén Kiskút ligeten!

Immár 3 év telt el a legutóbbi majális – vagy ahogyan a győri közönség ismeri - Család Nap óta. Nagy örömmel jelentjük be, hogy ismét megrendezésre kerül a népszerű tavaszi rendezvény, április 30-án és május 1-jén, amely hagyományosan a munka ünnepén vonultatja fel szórakoztató programjait.

Győr+ 2022.02.17.

Magyar Széppróza Napja a könyvtárban

A Magyar Széppróza Napja alkalmából különleges programokkal várja az érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér.

Győr+ 2021.12.14.

Karácsonyváró programok Győrben

Készüljünk együtt a szeretet ünnepére az év legszebb, legmeghittebb időszakában. Íme két adventi program Győrben.

Győr+ 2021.12.06.

Advent a Vaskakasban

Az idén is a győri bábszínházat választotta pihenőhelyéül a Mikulás.

Győr+ 2021.10.17.

Centenáriumi hangverseny Varga Tibor emlékére

A Széchenyi Egyetem Művészeti Kara vasárnapi emlékkoncertjén jogelőd intézményük névadójára, a világhírű hegedűművészre, tanárra és karmesterre, Varga Tiborra emlékezik.

Győr+ 2021.10.15.

Öreg-tavi halászfesztivál Tatán

Húzóhálós lehalászással kezdődik Tatán szombaton reggel a kétnapos Öreg-tavi halászfesztivál, majd a rendezvény szabadtéri kiegészítő programokat kínál vásári forgataggal, vidámparkkal, színpadi műsorokkal és különböző együttesek fellépésével - közölték a szervezők az MTI-vel.

Németh Boglárka 2021.10.06.

Először lesznek Győrben halnapok

Október 9-10-én rendezik az I. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A gasztronómia szerelmesei különleges és hagyományos halételeket kóstolhatnak meg a Rába-part szomszédságában.

Ficsór Dávid 2021.10.04.

Mesés hétnek ígérkezik

Már 16. alkalommal indult útjára „A magyar népmese hete” a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára és a Ménfőcsanaki Művelődési Ház szervezésében. A hagyományos szeptember végi, egész hetes programsorozat hétfőn eredményhirdetéssel kezdődött a Bezerédj-kastélyban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat