Címke: polgármesterválaszol
Hirdetés
Hajba Ferenc 2021.12.19.

„Őrizzük meg lelkünkben a békét!”

Évértékelő beszélgetésre kértük meg Győr polgármesterét, dr. Dézsi Csaba Andrást. Több okból is különös, sajátos volt ez az esztendő. A Covid-járvány nem szorult vissza, ez a helyzet jelentősen szűkítette minden település önálló mozgásterét. Ugyanakkor Győr történelmi eseményt ünnepelt: 750 éve kapott királyi városi rangot. Ennek a városközösséget összefogó, emlékezetesen méltó megünneplése örömteli kötelessége volt a városnak. Beszélgetésünk során a polgármester a jövő év legfontosabb fejlesztései közül is felvázolt néhányat.

Győr+ 2021.10.31.

Közvélemény-kutatás dönt a parkolóbérletekről

Vitát váltott ki a kedvezményes parkolóbérletek tervezett emelése a belvárosban, ezért főleg ennek a hátteréről, okairól és az ezzel kapcsolatos közvélemény-kutatásról kérdeztük dr. Dézsi Csaba András polgármestert.

Győr+ 2021.10.17.

Marad a piac, és megszólalnak a harangok is

A Győr+ nemrég indult rovatában az olvasók által feltett kérdéseket juttatjuk el Dr. Dézsi Csaba Andráshoz, Győr polgármesteréhez, aki megválaszolja azokat. Ismét több téma is szóba került, a jegyző személye, a Munkácsy-kiállítás, és a karácsonyi piacot érintő kérdésre is válaszolt a városvezető.

Győri Önkormányzat 2021.09.24.

Demenciaközpont épül Győrben

A várost érintő közérdekű kérdésekre nyilvánosan válaszol hetente a Győr+ című hetilapban dr. Dézsi Csaba András polgármester. Online is mutatjuk az új rovat legfrissebb, most megjelent részét.

Győri önkormányzat 2021.09.17.

Ön kérdez, a polgármester válaszol! – 2. rész

Új rovatunkban hetente válaszol olvasóink kérdéseire dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere. Oldalunkat nem politikai vitafórumnak, hanem tájékoztatásnak szánjuk. Kérjük, továbbra is kérdezzenek a [email protected] oldalon. A jó ízlés határain belül minden kulturált kérdést közlünk, bárkit sértő vagy bántó hangú, nyomdafestéket nem tűrő leveleket viszont nem idézünk.

Győri önkormányzat 2021.09.10.

Új rovat: Ön kérdez, a polgármester válaszol!

Új rovatunkban hetente válaszol olvasóink kérdéseire dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere. Oldalunkat nem politikai vitafórumnak, hanem tájékoztatásnak szánjuk. Kérjük, továbbra is kérdezzenek a [email protected] oldalon. A jó ízlés határain belül minden kulturált kérdést közlünk, bárkit sértő vagy bántó hangú, nyomdafestéket nem tűrő leveleket viszont nem idézünk.

Hirdetés