Címke: pizza
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.08.27.

Győrben a gasztronómia is fejlődik

A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.08.07.

Gluténmentesen is finomat!

Amikor valamiért változtatni kell az étrenden, akkor a kezdeti sokk után elkezdi az ember keresni az alternatív megoldásokat. Így volt ez Dömötör Lászlóéknál is, mára viszont tökélyre fejlesztették az ízeket, olyannyira, hogy már másoknak készíti a gluténmentes finomságokat.

Havassy Anna Katalin 2023.06.12.

Mentesen is lehet finom az étel, főleg, ha szeretettel készül

Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, s nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak. Dömötör László győri vállalkozó és tulajdonostársa úgy döntöttek, létrehoznak egy keresztszennyezéstől mentes éttermet, ahol nemcsak szakértelemmel, hanem szeretettel készülnek a fogások.

Szigeti Sándor 2023.06.11.

Ha nincs benne a szíved-lelked, nem lesz jó a tészta

Kevesen tudják, de Győrben dolgozik az ország egyik legjobb pizzaséfje, Suszter Attila. Pizzázóját kislányáról nevezte el, és már hajnalban dagaszt, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Szigeti Sándor 2023.05.10.

Ezüstérmet nyert a győri szarvasgombás pizza

Rangos olasz pizzasütő bajnokságon vett részt Suszter Attila, a győri D'Alíz pizzázó tulajdonosa. A kiváló pizzaséf egy szarvasgombás kreációval nyűgözte le a szakmai zsűrit.

Győr+ 2022.05.31.

Az ország első pizzaautomatáit helyezték üzembe Győrben

Újabb szolgáltatással bővültek a hallgatók, a munkatársak és a vendégek lehetőségei a győri Széchenyi István Egyetemen: a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban, valamint a Külső Kollégiumban üzembe helyezték az ország első pizzaautomatáit.

Győr+ 2022.03.25.

Az igazi pizza a KOHO-ban készül

Kovács Krisztián és Hoffmann Péter Győrbe repítik az igazi olasz pizzák ízélményét. A mesterien kiválasztott alapanyagok és a 72 órás vadkovász érlelésű tészta náluk csupán a kezdet. Az ételek mellé mindig mosoly és jókedv a köret.

Hirdetés