Címke: Pinnyédi Hídpiknik
Hirdetés
HAK 2023.08.19.

Tökéletes feltöltődést nyújtott a Pinnyédi Hídpiknik

Ez már a harmadik alkalom volt, amikor megrendezték a Pinnyédi Hídpikniket, amely minden évben egyre népszerűbb lesz. Nem véletlen, hiszen csodás környezetben, baráti hangulatban, remek programokkal és finom falatokkal kapcsolódhatnak ki a természet szerelmesei.

Németh Boglárka 2023.08.19.

Kenyéráldás a Pinnyédi Hídpikniken

Kézműveskedő gyerekek, árnyékban hűsölő nyugdíjasok, tinédzser sup-osok. Ez az életkép fogadta szombat délelőtt a Pinnyédi Hídpiknikre látogatókat. A Sziget és Pinnyéd városrészeket összekötő híd lábánál igazi, augusztus 20-hoz méltó programokkal készülnek a szervezők egész nap.

Földvári Gabriella 2023.08.14.

Harmadszor is Hídpiknik

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Pinnyédi Hídpikniket, augusztus 19-én szombaton, a régi pinnyédi híd lábánál az árnyas fák alatt. A programok minden korosztálynak kínálnak kellemes időtöltést, az örömtánctól, a koncerteken át, a vesszőparipa versenyig.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.14.

Szeles: igyekszünk minden kihívásra reagálni!

Hétfőn reggel látogatott rádiónk stúdiójába Szeles Szabolcs. A nyári, hétindító városvezetői viziten könnyed és komoly témákat is érintett az alpolgármester, így a költségvetés, de a közelgő Pinnyédi Hídpiknik is szóba került.

Győr+ 2023.08.11.

Már csak néhány nap és startol a Pinnyédi Hídpiknik!

A Rábca partján, a híd lábánál az árnyas fák alatt ismét lesz Pinnyédi Hídpiknik! Gyerekeknek és felnőtteknek szóló kulturális programok, interaktív előadások, kézműves foglalkozások, vízi sportolási lehetőségek várják a látogatókat augusztus 19-én 9 és 23 óra között. Mutatjuk a teljes programkínálatot!

Hirdetés