Hirdetés
Címke: pinnyéd
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.05.26.

Bezöldült a szigeti 2D-s körforgalom

Néhány éve Sziget városrész büszkesége a Radnóti és a Szarvas utcák találkozásánál lévő 2D-s körforgalom. A csomópontban jellegzetes győri épületek kaptak helyet kicsiben, ami egészen egyedülállóvá tette a körforgalmat. Egy győri cég korábban, társadalmi kötelezettségvállalás keretében fejlesztette a csomópontot, most ugyanez a társaság, be is zöldítette a 2D-s placcot. A fejlesztésről a körzet képviselője, Szeles Szabolcs alpolgármester azt mondta, a Pinnyédre vezető út körforgalmát is hasonlóan kreatívan hasznosítanák.

HAK 2022.05.21.

Rengeteg lom eltűnt Pinnyédről

Sikeres volt a pinnyédi lomtalanítás akció, hiszen ahogy a körzet önkormányzati képviselője Szeles Szabolcs is beszámolt róla, nagyon sokan vitték ki a konténerekbe a feleslegessé vált holmikat.

P. Csapucha Adrienn 2022.05.14.

Pinnyéden is fő az egészség

Nagy sikerrel zajlik városunkban az Egészség-Piac, a sorozat aktuális állomásaként szombaton Pinnyédre a művelődési házhoz várták az érdeklődőket. Az egészségmegőrző rendezvény nyitányaként Szeles Szabolcs köszöntötte a megjelenteket, az alpolgármester egy közelgő eseményre is felhívta a figyelmet.

Földvári Gabriella 2022.04.29.

Modern kondipark létesült Pinnyéden

Pinnyéden egy új, minden mozgási igényt kielégítő sportpark létesült a Jávor Pál utcában. A modern szabadtéri konditerem lehetőséget teremt az itt élőknek arra, hogy mozogjanak, sportoljanak, egészségesen éljenek.

Kárpát Zsolt 2022.03.26.

Érdemes gyűjteni a kupakokat

Megtelt a Győr-Szigetben található „kupakgyűjtő szív”. A műanyag kupakok értékesítéséből befolyt összeget egy olyan győri alapítvány kapja meg, amely tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeket segít.

Kárpát Zsolt 2021.11.18.

Elkészült a pinnyédi összekötő út

A pinnyédi városrészben élők több évtizede várták, hogy megépüljön egy olyan összekötő út, amelyen az autósok és a kerékpárosok is biztonságosan közlekedhetnek. A beruházás 400 millió forintba került és fél év alatt készült el.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat