Címke: pinnyéd
Hirdetés
HAK 2023.08.19.

Tökéletes feltöltődést nyújtott a Pinnyédi Hídpiknik

Ez már a harmadik alkalom volt, amikor megrendezték a Pinnyédi Hídpikniket, amely minden évben egyre népszerűbb lesz. Nem véletlen, hiszen csodás környezetben, baráti hangulatban, remek programokkal és finom falatokkal kapcsolódhatnak ki a természet szerelmesei.

Németh Boglárka 2023.08.19.

Kenyéráldás a Pinnyédi Hídpikniken

Kézműveskedő gyerekek, árnyékban hűsölő nyugdíjasok, tinédzser sup-osok. Ez az életkép fogadta szombat délelőtt a Pinnyédi Hídpiknikre látogatókat. A Sziget és Pinnyéd városrészeket összekötő híd lábánál igazi, augusztus 20-hoz méltó programokkal készülnek a szervezők egész nap.

GYHG 2023.07.08.

Nyári nagytakarítás Szigetben és Pinnyéden

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Győr+ 2023.04.14.

Színes programok Gyárvárosban és Likócson

Győr városrészeiben is pezsgő hangulat vár ránk a következő időszakban, így Gyárvárosban és Likócson is lesz mit feljegyeznünk a naptárba. A részletekről Hajtó Péter beszélt péntek reggel a Győr+ Rádió stúdiójában.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.26.

Bezöldült a szigeti 2D-s körforgalom

Néhány éve Sziget városrész büszkesége a Radnóti és a Szarvas utcák találkozásánál lévő 2D-s körforgalom. A csomópontban jellegzetes győri épületek kaptak helyet kicsiben, ami egészen egyedülállóvá tette a körforgalmat. Egy győri cég korábban, társadalmi kötelezettségvállalás keretében fejlesztette a csomópontot, most ugyanez a társaság, be is zöldítette a 2D-s placcot. A fejlesztésről a körzet képviselője, Szeles Szabolcs alpolgármester azt mondta, a Pinnyédre vezető út körforgalmát is hasonlóan kreatívan hasznosítanák.

HAK 2022.05.21.

Rengeteg lom eltűnt Pinnyédről

Sikeres volt a pinnyédi lomtalanítás akció, hiszen ahogy a körzet önkormányzati képviselője Szeles Szabolcs is beszámolt róla, nagyon sokan vitték ki a konténerekbe a feleslegessé vált holmikat.

Hirdetés