Címke: pedagógusok
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.26.

„Megkérdezem a szüleim!” – bűnmegelőzési tanácsok a gyermekneveléshez

Javában tart az iskola, lassan a szülők és a gyermekek is visszarázódnak a vakáció utáni hétköznapokba. Éppen itt az ideje tehát, hogy egy kicsit felelevenítsük, mit is tehetünk meg közösen azért, hogy gyermekeink a lehető legnagyobb biztonságban legyenek iskolába menet, onnan hazajövet, és mondjuk a játszótéren is. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ahogy eddig mindig, most is a segítségünkre volt.

Csollán Tamara 2022.06.05.

„Taní-tani”

A pedagógusnap mozgó ünnep, melyet minden év júniusának első vasárnapján - így idén 5-én, Pünkösdkor - ünneplünk. Ezen a napon a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat köszöntjük. Cikkünkben tanárnőként is tevékenykedő kolléganőnk pedagógusnapra írt jegyzetét olvashatják.

J. Kovács Andrea 2021.12.11.

Egyetlen fegyverük a szó

Konfliktuskezelő tréningre hívták a város pedagógusait a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikumba. A hatékony szakmai megoldást az országban elsőként dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezte.

Győr+ 2021.10.19.

Pedagógusoknak is érdemes pályázni

Az Erasmus Plusz pályázati lehetőségekről tartottak információs napot a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolában.

mti 2021.06.06.

Levélben köszöntötte Orbán Viktor a pedagógusokat

Orbán Viktor miniszterelnök levélben mondott köszönetet a magyar pedagógusoknak az egész éves munkájukért - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap.

Hirdetés