Hirdetés
Címke: Parkolás
Hirdetés
Győr+ 2020.11.28.

Jegyet kell kérni az ingyenes parkoláshoz is

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóházakban, valamint a Tarcsay utcai piac területén lévő zárt parkolóban a beléptető rendszerek átprogramozása megtörtént.

Győr + 2020.11.26.

Újabb ingyenes parkolók nyílnak meg Győrben

A volt vagongyár és az Árkád bevásárlóközpont földszinti parkolója is megnyílik a győriek előtt. Péntektől pedig a nem lakás célú ingatlanok tulajdonosai és bérlői is igényelhetik az ideiglenes parkolási bérletet.

Győr + 2020.11.26.

Használhatók az elektromos töltők

Befejeződött az elektromosautó-töltők díjfizetéses rendszerűvé átépítése. A töltőpontok használatáról és díjairól a helyszínen kihelyezett információs táblák adnak tájékoztatást.

Győr+/mti 2020.11.22.

Hétfőtől így használhatók a győri parkolóházak

A koronavírus-veszélyhelyzetre tekintettel újabb kormányrendeletet írt alá szombat este Orbán Viktor miniszterelnök a parkolást könnyítő intézkedésekről. A hétvégén Győrben is megszületett a részletes szabályozás.

Sándor Szigeti 2020.10.21.

Használhatók az elektromos töltők

A belvárosban, az Árpád parkolóházban valamint a győri vásárcsarnoknál található parkolóházban az elektromosautó-töltők díjfizetéses rendszerűvé átépítése befejeződött.

Sándor Szigeti 2020.10.14.

Lezárják az Árpád parkolóházat

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy az Árpád parkolóház október 19-től, jövő hétfőtől október 22-ig, jövő csütörtökig garanciális javítási munkálatok, valamint az EON által előre tervezett egynapos áramszünet miatt zárva lesz.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat