Hirdetés
Címke: Parkolás
Hirdetés
Győr+ 2022.06.20.

Újra nyitva a Dunakapu mélygarázs

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a műszaki hiba kijavítását követően ismét üzemel Győrben a Dunakapu mélygarázs.

Győr+ 2022.06.08.

Megújul a Földes Gábor utca

A Kuopio park fejlesztéshez kapcsolódóan megújul a Földes Gábor út egy szakasza, járdafelújítás, új parkolóhelyek kialakítása kezdődik csütörtöktől, valamint új aszfaltburkolatot kap az utca.

Győr+ 2022.06.07.

A Kodályon megváltozott a parkolási rend

A Kuopio parki fejlesztéssel kapcsolatban a környező szervizutakat is átépíti a Győri Útkezelő Szervezet, hogy minél több parkolóhelyet alakíthassanak ki.

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Győr+ 2022.05.12.

Kezdődik a Kuopio parki parkolólemez építése

Lezárult a közbeszerzési eljárás a Kuopio parki parkolólemez megépítése kapcsán. A Győri Útkezelő Szervezet pénteken adja át a területet a nyertes FODOR Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az FK System Építői Kft. konzorciumnak a kivitelezés megkezdésére.

Győr+ 2022.05.03.

Az Aldi parkolója is fizetős lesz a Plázánál

Olvasónk jutattatott el hozzánk egy szórólapot, amelyet az autójára helyeztek ki kedden a Szauter Ferenc utcai Aldi parkolójában. Eszerint az időkorlát nélküli ingyenes parkolás ott is megszűnik.

Kárpát Zsolt 2022.03.17.

Készül a Lomb és a Honleány utca felújítási terve

Megújul Nádorváros egyik klasszikus lakóövezete, a Honleány és a Lomb utca környéke. Csütörtök délelőtt dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a helyszínen tájékozódott és nézte meg az eddig elkészült terveket. Várhatóan egy öt, és egy öt és fél méter széles új burkolatot kapnak majd az utcák, és a csapadékvíz elvezetést is megoldják a szakemberek. A környékbeliek parkolási problémáit is kezelni kell, jelentette ki a bejáráson a győri polgármester.

Földvári Gabriella 2022.03.10.

Kezdődik a parkolóhelyek kiépítése a Kodályon

Március 10-én, csütörtökön megkezdődik az útépítés a Kuopio park Ifjúság körút felőli végén. Már kihelyezték a munkálatokra figyelmeztető táblákat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat