Címke: Parkolás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.22.

Változik a Dunakapu téri piac helyszíne

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne 2023. augusztus 26-án, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak augusztus 26-án.

Győr+ 2023.07.21.

Rosszul parkolt, ütközött, majd elhajtott egy sofőr Győrben

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, feltehetően tehergépkocsival közlekedett július 18-án 15 óra és július 19-én 9 óra között Győrben, a Kisfaludy utcában. A sofőr vélhetően egy parkolóhelyre kívánt beállni, azonban – figyelmetlen manővere miatt – a járművel neki ütközött egy várakozóhelyen álló, fehér színű Kia típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

Győr+ 2023.06.23.

Július harmadikán nyit a Kuopio park

A Kuopio park és környezetében megvalósuló parkolási és parkfejlesztési projekt a végéhez ért. A Földes Gábor utcai és a Kodály Zoltán út 2-32. előtti parkolásfejlesztés már megkapta a hatósági engedélyt a használatra. A park területén lévő játszótér és park műszaki átadás-átvételi eljárása jelenleg tart, június 30-án zárul le az átvétel eljárása.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.08.

Dr. Dézsi: továbbra is bevonjuk az embereket a döntéshozatalba!

Parkolás, csapadékvíz elvezetés, tömegközlekedés – ezek a kiemelt témák is szóba kerültek csütörtökön rádiónk stúdiójában, az első nyári, polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András a találkozón úgy fogalmazott, hogy minden területen folyamatosan zajlanak a munkálatok, de továbbra is fontos, hogy a győriek jelezzék problémáikat, észrevételeiket, ez a nyitott városháza program célkitűzése.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.25.

Dr. Dézsi: az a dolgom, hogy segítsem a győriek életét!

Az utolsó tavaszi vizitre érkezett a polgármester rádiónk stúdiójába, ahol a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt a kérdésekre. Dr. Dézsi Csaba András vallja, hogy városvezetőként az az elsődleges feladata, hogy a győriek érdekeit képviselje, segítse az itt élők mindennapjait, ezért is fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a fiatalokkal és a idősekkel egyaránt.

Hirdetés