Címke: park
Hirdetés
Mireider Máté 2023.05.10.

Új felületeken ad még több információt a Győr-Szol

A Facebookon megújult a városi közszolgáltató cég felülete, így még gyorsabb a tájékoztatás és az információk átadása. Az Instagramon is érdemes követni a vállalat oldalát, naprakész információkat kaphatunk elsőkézből. A Győr-Szol tevékenységei bemutatásával szeretne közelebb kerülni a győriekhez.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Újabb fázisban a parkoló- és parkfejlesztés

Újabb fázisba lépett a parkoló- és parkfejlesztési projekt Adyvárosban, erről az útkezelő intézményvezetője beszélt a Győr Plusznak. Máthé-Tóth Péter elmondta, hétfőtől munkaterületté vált a Kodály Zoltán utca 22-32. előtti, park felőli merőleges parkolók teljes területe, mert kiszélesítik az utcasávot és a házak előtti járda is szélesebb lesz.

Németh Boglárka 2022.04.05.

Egyetemisták tervezhetik át a város parkját

Pályázatot hirdetett az önkormányzat a Széchenyi István Egyetem építész hallgatóinak. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Szeles Szabolcs alpolgármester a polgármesteri vizit során döntöttek úgy, hogy a Simor János püspök tere Szigetben új szemléletet és köntöst kaphatna.. Ekkor döntöttek úgy, hogy a park új szemléletet és köntöst kaphatna.

J. Kovács Andrea 2021.09.15.

Ujjé az Eötvösben…!

Milyen legyen egy park? Hát természetesen zöld, tiszta és rendezett, levegőzésre, pihenésre csalogató. Akár a megújult Eötvös park, melynek felavatására egész napos programmal készül a Generációk Művelődési Háza szeptember 18-án, szombaton 10 és 18 óra óra között.

Hirdetés