Címke: Papagájmentő Alapitvány
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.11.22.

Állatvédelmi témahét állatkerti kvízzel

Játékra invitálja a győri állatkert a város alsó tagozatos diákjait. December 5. és 9. között Állatvédelmi Témahét lesz országszerte, ehhez csatlakozott a Xantus János Állatkert is, akik egy online kitölthető kvízt állítottak össze a Papagájmentő Alapítvány és az Emberek az Állatokért Alapítvány vezetőinek segítségével.

Havassy Anna Katalin 2022.05.21.

Megérkezett a győriek adománya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományokat indított el a háború súlytotta Ukrajnába, mert nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van a segítségre. A papagáj, a kutya és a macska eledel sértetlenül megérkezett a célállomásra.

Havassy Anna Katalin 2022.05.18.

Mert nem csak az embereknek van szüksége segítségre

Az Ukrajnában dúló háború rengeteg áldozatot követelt már eddig is, és fog is, míg végre le nem teszik a fegyvert. A magyarok élen járnak a segítésben, Győr pedig ebben is példát mutat. Ráadásul nem csak az emberekre, hanem az állatokra is figyelnek. A Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományt küldött a háború sújtotta vidéken élő állatok megsegítésére.

Győr+ 2022.03.09.

Maszat: segítsetek az állatokon is!

Az Ukrajnában tomboló háború híre senkit sem hagy hidegen, még Maszatot, az antiszociális macskát is foglalkoztatja. Gazdjától sokat hall, s a maga módján aggódik. Emberekért, állatokért. Hallgassunk rá is!

HAK 2022.03.08.

A háborús menekültekkel érkező papagájoknak is segítenek

Egyre fokozódik a helyzet Ukrajnában, az orosz csapatok egyre több nagyvárosba, településre törnek be, a civilek pedig menekülni kénytelenek. Akik tudják, a kis kedvenceiket is magukkal hozzák, így nekik is szükségük van a gondoskodásra. A győri Papagájmentő Alapítvány is csatlakozott a segítők közé.

Havassy Anna Katalin 2022.01.02.

Papagájokon állt bosszút a győri férfi

Megdöbbentő eset jutott szerkesztőségünk tudomására, mely szerint egy férfi január első napján a dühét a lányán, a szomszédokon és a család papagájain vezette le. Sajnos egy állat nem élte túl a vitát, a helyszínre a rendőrséget is riasztották.

Győr+ 2021.12.07.

Papagájmentő központ létesül Győrben

A „Papagájvédelem az új állatvédelmi törvény szárnyai” alatt című győri konferencián bemutatták a leendő papagájvédelmi központ terveit és céljait.

Hirdetés