Címke: PAEOK
Hirdetés
Szeredi Zsófia 2022.07.27.

Baba- és családbarát környezet a győri kórházban

A szoptatás világnapját 1992 óta augusztus elsején tartják világszerte. A Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban ezen alkalomból tartottak szakmai tájékoztatót, melynek során a szoptatás fontosságát hangsúlyozták, illetve bemutatták a kórház baba-, és családbarát működését is.

Pécskai István 2021.11.16.

Két oltópontot alakítanak ki a győri kórházban

November 22-től 28-ig a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban két oltópontot alakítanak ki. Regisztráció nélkül is lesz lehetőség felvenni a koronavírus elleni vakcinát.

Győr+ 2021.10.22.

Szombattól látogatási tilalom lép életbe a kórházban

Az emelkedő számú felső légúti és influenzaszerű megbetegedésekre – a betegbiztonság érdekében, a vírusfertőzések megakadályozása céljából - teljes látogatási tilalmat rendelnek el a győri kórházban.

Kárpát Zsolt 2021.05.15.

Köszönet és hála az ápolóknak!

Május 12-én ünnepeljük az ápolók és ápolónők világnapját. A már több mint egy éve tartó koronavírus-járvány hatalmas kihívás elé állította az egészségügyben dolgozókat. Ezért különösen fontos kiemelni a betegágy mellett dolgozók emberfeletti teljesítményét. Csordás Adrienn, a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház ápolási igazgatója úgy tapasztalja, hogy a koronavírus harmadik hulláma fizikailag és mentálisan is megviselte a győri kórház valamennyi munkatársát, de hétről hétre javul a helyzet.

Hirdetés