Hirdetés
Címke: otthon
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.10.17.

Az aromadiffúzorok jótékony hatásai

Az aromadiffúzorok nagy népszerűségnek örvendenek, mivel javítják a levegő minőségét, valamint illatosításra és aromaterápiára is használhatóak. Működésük biztonságos párologtatást nyújt nyílt láng használata nélkül, mely a testi és lelki egészségünkre is pozitív hatással lehet.

Földvári Gabriella 2021.10.13.

Kuckózós ötletek

Beköszöntött a hideg, kuckózós idő, itt az ideje lakásunka is meghitt őszi hangulatot varázsolni. Néhány tippet adunk ahhoz, hogyan tehetjük ősszel is barátságossá otthonunkat.

Tóth Vivien 2021.10.09.

Varázsold újjá hosszú szálú szőnyegedet

Még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a hosszú szálú szőnyegek a lakberendezés terén. Tisztításuk azonban nem egyszerű, és a kezdeti puhaságot pár hónap múltán felváltja a fakó, durva érzés. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a hosszú szálú szőnyeged selymességét és tisztaságát, nem elég ennél a fajtánál a sima porszívózás.

Tóth Vivien 2021.09.27.

Szuper beltéri játékok esős időben

Az ősz beköszöntével egyre gyakrabban fordul csapadékosra és hűvösre az időjárás, amikor is semmi kedvünk elmenni otthonról. Meg van a maga hangulata az ereszen kopogó esőcseppeket hallgatni, ám a gyerekek hamar elunják magukat a lakásban. Összeszedtünk beltéri játék ötleteket, amivel ugyanolyan jót lehet szórakozni, mint kint a játszótéren.

Ferenczy Balázs 2021.09.23.

Kertbarát – chili kisokos

A Kertbarát Magazin szeptemberi részében először egy igazi házi chili termelő és feldolgozó manufaktúra munkájába pillanthatunk be, majd irány a kiskert, ősszel is rengeteg teendőnk van, szürettel, felszedéssel, tél alá vetéssel, lemosó permetezéssel és gyümölcsfa vásárlással.

Tóth Vivien 2021.09.14.

Őszi nagytakarítás időhiányosoknak

Vége a kánikulának, nincs több kifogás a nagytakarítás elodázására. Ahhoz, hogy ne idegeskedésről szóljon ez a tevékenység, fontos hogy rendszerezd a tennivalókat, és szortírozd amit már nem használsz. Cikkünkből kiderül, hogy ez miként a leghatékonyabb.

Tóth Vivien 2021.02.19.

Az otthon veszélyei télen

A hideg időjárás nem csak a fűtésszámlánkat növeli meg, további bosszúságokat is okozhatnak a lakóknak. A hideg falak miatti párásodás, illetve a másik véglete, a túl száraz levegő, hosszútávú egészségügyi problémákat okozhat. A légúti betegségeken túl, az életünket is veszélyeztetheti, ha az ingatlan nem rendelkezik szén-monoxid mérő készülékkel.

mti 2020.10.15.

Hatalmas az igény az otthonfelújítási támogatásra

Nagyon nagy az igény az otthonfelújítási támogatásra, amit január 1-jétől lehet igényelni - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat