Címke: OTP Bank
Hirdetés
MTI 2023.01.23.

Internetes csalókra figyelmeztet az OTP

Internetes csalók az OTP Bank nevében küldött sms-ekkel próbálják kicsalni az ügyfelek adatait - figyelmeztetett az OTP Bank hétfői közleményében.

hirdetés
Győr+ 2022.12.16.

Nehéz sorsú családok számára tette szebbé az ünnepeket az OTP Bank

Rászoruló családoknak és speciális oktatási intézmények tanulóinak adományozott tartós élelmiszereket és játékokat röviddel az ünnepek előtt az OTP Bank, az OTP Fáy András Alapítvány és két mintaiskolája, valamint a Humanitás Szociális Alapítvány. Az idei évben Győrben, a Teleki László utcai bankfiókban tartották meg az ünnepélyes átadást.

MTI 2022.12.12.

Az OTP Bank megvásárolja az üzbég Ipoteka Bankot

Az OTP Bank megvásárolja az üzbég Ipoteka Bankot, az erről szóló szerződést hétfőn írta alá Csányi Sándor elnök-vezérigazgató és Wolf László vezérigazgató-helyettes, míg az Üzbég Köztársaság Pénzügyminisztériuma képviseletében Timur Ishmetov pénzügyminiszter, illetve az Üzbég Köztársaság nevében Jamshid Khodjaev miniszterelnök-helyettes, befektetési és külkereskedelmi miniszter Taskentben.

Kárpát Zsolt 2022.03.03.

A győri kórházat is segíti a Humanitás Alapítvány

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház egy nagy értékű ultrahang készüléket kapott az OTP Bank jóvoltából. A modern berendezés emeli az intézményben a betegellátás színvonalát és a trombóembóliás betegek követésére, vizsgálatára használják majd. Országszerte 30 kórház, 18 oktatási intézmény részesül a támogatásában a Humanitás Szociális Alapítványon keresztül. A támogatás összértéke mintegy 200 millió forint.

Hirdetés