Hirdetés
Címke: öt templom fesztivál
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.12.23.

Nagy sikere volt az idei Öt Templom Adventnek

Bár maga az Öt Templom Advent hivatalosan csak vasárnap ér véget, az utolsó koncert szerdán este lezajlott az Evangélikus Öregtemplomban, ahol a Federspeil lépett fel. Az elmúlt négy hétben gazdag programkínálattal várták a szervezők a fesztiválra érkezőket az újvárosi felekezetek templomaiba. Borsa Kata, főszervező szerint az idei egy hónapos rendezvény legnagyobb sikere az volt, hogy a járványhelyzet által szült bizonytalanság ellenére szinte gond nélkül meg tudták tartani.

Földvári Gabriella 2021.11.22.

Öt Templom Advent

November 26. és december 28. között, újra adventi, hanukai készülődésre várják vendégeiket az újvárosi templomok.

Győr+ 2021.11.16.

Adventi pillanatok Újváros templomaiban

Igazi zenei és kulturális különlegességeket ígér az idei Öt Templom Advent is, amely november 26. és december 26. között várja a látogatókat Újváros templomaiban. A program évről évre nagyobb népszerűségnek örvend.

Győr+ 2021.09.08.

Borsa Kata lett a Magyar Fesztivál Szövetség új elnöke

Szeptember 7-én tartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Fesztivál Szövetség Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban. A megszokott programon túl ezúttal tisztújításra is sor került - írja a fesztivalszovetseg.hu.

Zombai-Kovács Ákos 2021.05.18.

Öt nap, öt templom személyes jelenléttel

Öt nap, öt templom, a járványhelyzet enyhülésével, immár személyes jelenléttel. Barabás Lőrinc fellépésével indult, majd hétfőn a 30Y koncertjével zárult az idei Öt Templom Fesztivál.

Győr+ 2021.05.14.

Öt Templom Fesztivál: Gryllus, Szirtes, Ferenczy és az Első Pesti Rackák

Második napjához érkezett a nyitás utáni első, közönség előtt megrendezett magyarországi fesztivál Győrben. A fellépők névsora pénteken is önmagáért beszélt az Öt Templom Fesztiválon: Gryllus Dánielt, Szirtes Edina Mókust, Ferenczy Györgyöt és az Első Pesti Rackákat láthattuk közös produkcióban. A „Pál Apostol: Dalok Pál levelei szerint" című dalsorozat 1991-es bemutatója óta járja a különböző színpadokat.

Győr+ 2021.05.13.

Elkezdődött az Öt Templom Fesztivál!

A nyitás utáni első, közönség előtt megrendezett magyarországi fesztiválnak is Győr ad otthont ezekben a napokban. A hétfőig tartó Öt Templom Fesztivál első koncertprogramjaként csütörtökön este Barabás Lőrinc, a magyar improvizatív zenei élet egyik legismertebb alakja lépett fel a Kossuth utcai katolikus templomban.

Szabó Csilla 2020.07.27.

A szeretet érdek nélküli, a jótól érdemes tanulni

Szent László-díjban részesült Pál Kálmán fesztiváligazgató Győr művészeti és kulturális életét gazdagító, értékteremtő munkájáért, a Karzat Színház és az Öt Templom Fesztivál létrehozásában és működtetésében kifejtett magas színvonalú tevékenységéért. A városért, a közösségért dolgozni csak szeretettel lehet, mondja, kiváló csapattal, így az elismerésért az ő nevükben is köszönetet mondott a díjazott, és a sok segítségért pedig családjának és édesanyjának is.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat