Hirdetés
Címke: öt templom fesztivál
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.05.18.

Öt Templom: nagyszerű közönség, hangulat és fellépők

Nagyszerű közönség, nagyszerű hangulat és nagyszerű előadók. Ez jellemezte az Öt Templom Fesztivált. A 17. alkalommal megrendezett kulturális seregszemle a párbeszéd mellett ezúttal is az elfogadásról és a hitről szólt.

Győr+ 2022.05.17.

Nagy sikerrel zárult az idei Öt Templom Fesztivál

Tizenhetedik alkalommal volt Öt Templom Fesztivál Győrben. A párbeszéd mellett ez alkalommal is elsősorban az elfogadásról és a hitről szólt a rendezvénysorozat, amely a győri kulturális élet egyik visszatérő, és legszínesebb pontja minden évben.

Győr+ 2022.05.14.

Zajlik az Öt Templom Fesztivál

Az Öt Templom Fesztivál megnyitja az újvárosi templomok ajtajait, hogy egy fesztivál erejéig, vallási és kulturális hovatartozástól függetlenül együtt lehessünk bennük.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.12.

Ma indul az Öt Templom Fesztivál!

Idén immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg városunkban az Öt Templom Fesztivált, amely hagyományos módon a párbeszéd mellett ez alkalommal is elsősorban az elfogadásról és a hitről szól. A nyitónapon, május 12-én Beck Zoli és Vecsei H. Miklós játékra invitálja a közönséget, de Hámori Gabriella is érkezik egy különleges előadással a Zsinagógába.

Győr+ 2022.05.09.

Csütörtökön kezdődik az Öt Templom fesztivál

Győr újvárosi városrészében csütörtöktől 17. alkalommal rendezik meg az ötnapos Öt Templom fesztivált, amely az európai kulturális sokszínűség értékeit, a kultúrák és vallások közötti másság elfogadását és megértését hirdeti.

Németh Boglárka 2022.02.07.

Újra Európa legjobbjai között az Öt Templom Fesztivál

Újra Európa legjobbjai között az Öt Templom Fesztivál, kategóriájában egyedüli magyarként, a győri seregszemle nyerte el a kitüntető Remarkable Arts Festival – Special Effe Label 2021 címet. A díjjal azokat a fesztiválokat díjazták, amelyek példamutatóan reagáltak a világjárvány hatásaira.

Győr+ 2022.02.03.

Újra Európa legjobbjai között az Öt Templom Fesztivál

Újra Európa legjobbjai között az Öt Templom Fesztivál Kategóriájában egyedüli magyar fesztiválként a győri Öt Templom Fesztivál nyerte el az Európai Fesztivál Szövetségtől (EFA) a kitüntető „Remarkable Arts Festival - Special EFFE label 2021” címet.

Ficsór Dávid 2021.12.23.

Nagy sikere volt az idei Öt Templom Adventnek

Bár maga az Öt Templom Advent hivatalosan csak vasárnap ér véget, az utolsó koncert szerdán este lezajlott az Evangélikus Öregtemplomban, ahol a Federspeil lépett fel. Az elmúlt négy hétben gazdag programkínálattal várták a szervezők a fesztiválra érkezőket az újvárosi felekezetek templomaiba. Borsa Kata, főszervező szerint az idei egy hónapos rendezvény legnagyobb sikere az volt, hogy a járványhelyzet által szült bizonytalanság ellenére szinte gond nélkül meg tudták tartani.

Földvári Gabriella 2021.11.22.

Öt Templom Advent

November 26. és december 28. között, újra adventi, hanukai készülődésre várják vendégeiket az újvárosi templomok.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat