Címke: öt templom fesztivál
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.05.15.

Vasárnap is varázsolt az Öt Templom

Ezer arcát mutatja ebben az esztendőben is Magyarország egyetlen, az Európai Fesztiválszövetség által EFFE Laureate díjjal elismert fesztiválja az Öt Templom Fesztivál. Vasárnap istentiszteletekkel indultak a programok, míg este a szakrális helyszíneken, a minőségi kultúra fellegvára fogadta a sorozat iránt érdeklődőket.

Győr+ 2023.05.12.

Fotókon az Öt Templom Fesztivál pénteki napja

Az idei Öt Templom Fesztivál a 10. Színházi Olimpia kiemelt vidéki eseményeként templomi koncertek mellett különleges hazai és külföldi színházi előadásokkal várja közönségét.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.12.

Így startolt az Öt Templom Fesztivál!

Május 11-én a már megszokott színvonalon, szakrális szellemiségben elindult Győr egyik legnépszerűbb programsorozata az Öt Templom Fesztivál. Az első nap rengeteg meglepetést tartogatott a Menház, a Zsinagóga környezete, a görögkatolikus és a katolikus templom is kultúrával telt meg.

Győr+ 2022.09.11.

Ünnepel az Öt Templom Fesztivál

Az Öt Templom Fesztivál nagykorú lett, hiszen tizennyolc évvel ezelőtt indult útjára ez a páratlan és hiánypótló kulturális rendezvény.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.18.

Öt Templom: nagyszerű közönség, hangulat és fellépők

Nagyszerű közönség, nagyszerű hangulat és nagyszerű előadók. Ez jellemezte az Öt Templom Fesztivált. A 17. alkalommal megrendezett kulturális seregszemle a párbeszéd mellett ezúttal is az elfogadásról és a hitről szólt.

Győr+ 2022.05.17.

Nagy sikerrel zárult az idei Öt Templom Fesztivál

Tizenhetedik alkalommal volt Öt Templom Fesztivál Győrben. A párbeszéd mellett ez alkalommal is elsősorban az elfogadásról és a hitről szólt a rendezvénysorozat, amely a győri kulturális élet egyik visszatérő, és legszínesebb pontja minden évben.

Hirdetés