Címke: Öt Templom Advent
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.12.23.

Ukrán menekültek jártak az Öt Templom Adventen

Ukrán menekültek ingyen vonatozhattak a napokban a győri Öt Templom Adventre, a hazánkban élő menekültek a kormány, illetve az Építési és Közlekedési Minisztérium segítségével jutottak el a fesztivál egyik koncertjének főpróbájára.

Győr+ 2022.12.15.

Válságálló (is) az idei Öt Templom Advent

Válságálló az idei Öt Templom Advent, ahogy a programsorozat főszervezője fogalmazott, a templomokban eddig is hideg volt, így most, hogy spórolni kell a fűtéssel, tulajdonképpen semmi sem változott a fesztiválon.

Győr+ 2022.11.27.

Elindult az Öt Templom Advent

November 25. és december 26. között idén is megrendezik a 17. évét taposó Öt Templom Adventi fesztivált, ezúttal is rengeteg érdekes programmal és tehetséges előadóval - mutatjuk az első hétvégén készült képeket.

Győr+ 2021.12.19.

Sokan vitték haza a betlehemi békelángot

Az Öt Templom Advent keretében az újvárosi keresztény templomok szertartásain aranyvasárnap és a karácsonyi ünnepek alatt a betlehemi békeláng fényével égnek a gyertyák, a lángot pedig a hívek otthonukba is hazavihetik.

Győr+ 2021.12.09.

Félidőnél az idei Öt Templom Advent

Koncertektől, előadásoktól hangosak Győr-Újváros templomai. A terek idén is megteltek kultúrára éhes, nyitott közönséggel, akik a járványügyi szabályok betartása mellett estéről estére élvezhetik a programokat.

Győr+ 2021.12.01.

Ezen a héten is programokkal vár az Öt Templom Advent

A Kaddish című előadással kezdődött múlt hét vasárnap az idei Öt Templom Advent. Különleges esemény volt, hiszen 2021-ben egy napra esett Hanuka, és Advent első vasárnapja is. A programok természetesen folytatódnak.

Hirdetés